Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πριν από λίγο: Τρακάρισμα στο Λουτράκι – Ένας ελαφρά τραυματίας

- Advertisement -

Πριν από λίγη ώρα, στη διασταύρωση των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Παπανικολή (στο ύψος του Avenue), συγκρούστηκαν δύο οχήματα…

Ο ένας οδηγός έστριβε προς την οδό Παπανικολή ενώ ο άλλος οδηγούσε στην Ελευθερίου Βενιζέλου με κατεύθυνση την Κόρινθο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο ένας οδηγός παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη. Ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης, ο ένας οδηγός τραυματίστηκε ελαφρώς.

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και μετα σας φταιουν οι ' ξενοι !ασχετοι στην οδηγηση και παντα βιαστηκοι .. δεν περιμενουν τα φαναρια .Δρομοι αεροδιαδρομοι .. για να προσγειωνονται 747 και τρακαρετε ρε παιδακι μου !

  2. Σε αυτή τη θέση το έχουμε πει και το έχουμε ξαναπεί πρέπει να μπει προειδοποιητικό φανάρι στην κατεύθυνση προς Κόρινθο γιατί ανάβει ξαφνικά το κόκκινο και δεν προλαβαίνεις να σταματήσεις. Όπως δηλαδή έχει και στην αντίθετη κατεύθυνση προς Λουτράκι. Τόσο δύσκολο είναι!!!

  3. να σας βαλουν καλυτερα αυτους που κανουν σηματα στα αεροπλανα στα αεροδρομια . Πλακα κανεις ? Αμα τρεχεις του σκοτωμου βεβαια δεν προλαβαινεις να σταματησεις . και τα χρωματα ειναι 3,πρασινο πορτοκαλι και κοκκινο .Πριν το κοκκινο ειναι το πορτοκαλι !ανευθυνοι οδηγοι !

  4. Ας αφήσουμε τις αηδίες και ας αρχίσουμε να σεβόμαστε τους απλούς κανόνες . Στο κόκκινο σταματάνε ,στο πράσινο περνάμε. Σ' αυτή τη διασταύρωση καθημερινά και συνεχώς γίνονται τα οδηγικά αίσχη. Αυτοί που έχουν κατεύθυνση προς Κόρινθο και θέλουν να κάνουν δεξιά προς καζίνο περνάνε ότι χρώμα και αν έχει το φανάρι αφού ….δίπλα είναι . Αυτοί που έρχονται από Κόρινθο προς Λουτράκι έχουν μπροστά τους εκτός του φαναριού και τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που πάνε για ….καφέ στις καφετέριες πάνω στα φανάρια. Επίσης αυτοί που βγαίνουν από το στενό στο βουλκανιζατέρ αν και απαγορεύεται να πάνε απέναντι ….δεν πειράζει ρε αδελφέ χέ..τους τους άλλους ,εγώ να περάσω .
    Με λίγα λόγια δεν φταίνε τα φανάρια ,δεν φταίνε τα…χρώματα ,εμείς και ο ωχ αδελφισμός μας φταίει πάντοτε.

    Γιώργος Παπανίκος

  5. Καλά τα λέει ο 10:47
    Όμως… μακράν τo πιο επικίνδυνο φανάρι είναι στο ύψος του Αλεξάνδρειου, ειδικά για αυτούς που έρχονται από τον Ισθμό στο Λουτράκι.
    Εκεί τα χρώματα του φωτεινού σηματοδότη αλλάζουν σε χρόνο dt. Υπάρχει βεβαίως πορτοκαλί προειδοποιητικός σηματοδότης πριν τη διασταύρωση αλλά οι περισσότεροι που έρχονται από Αθήνα μπαίνουν του σκοτωμού. Γιαυτό μεγάλη προσοχή!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog