Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι :Εικαστική παρέμβαση από τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας Σωτήρη Πέρρα

- Advertisement -
“αισθητική αναβάθμιση στα σκαλοπάτια της οδού
Υψηλάντου! Η αναβάθμιση θα συνεχιστεί και σε άλλα σημεια της πόλης” ….έγραψε
στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Σωτήρης
Πέρρας…..

Δημοσίευσε φωτογραφίες πριν και μετά την παρέμβαση του Δήμου
και πραγματικά το αποτέλεσμα είναι πολύ  όμορφο!
Ισως ο Αντιδήμαρχος να είχε στο νου του, τις προτάσεις που έχουμε κάνει κατά καιρούς μέσα από τις στήλες μας, για περισσότερο χρώμα στην πόλη μας, όπως άλλωστε κάνουν πολλοί δήμοι στη χώρα αλλά και στο εξωτερικό !
Οπως και να΄χει πάντως, δεν μπορούμε να μην αναδείξουμε κάτι όμορφο που έγινε στο Λουτράκι !
Μπράβο !
Δείτε πριν :

Και…μετά :

- Advertisement -

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ καλό και μπράβο του. Θέλουν όμως βάψιμο-συντήρηση και τα κάγκελα. Όχι μόνο εκεί αλλά σε όλο το Λουτράκι (παραλιακό Πάρκο, παραλία, βιολογικός κλπ)

  2. Ακριβως οπως εγινε και αισθητική αναβάθμιση αφ υψηλου με τους κρεμαστους κηπους της βαβυλωνας στο κεντρικο που μετατραπηκαν σε αποξηραμενα φυτα!!!!!κανα σκουπιδι που βρωμαμε θα μαζεψει?

  3. ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ Κ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ? ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΓΩΓΗ Η ΞΑΝΘΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ? ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.

  4. κ. περρα το καλαμακι και η κυρα βρυση εχουν βρωμισει,μηπως θα πρεπει να κανετε κατι,γιατι θα μας φανε οι κατσαριδες αφηστε τα βαψιματα και ασχολειθητε επιτελους λιγο με την υγειινη των δημοτων μονο ψηφους θελατε.

  5. Δυστυχώς δεν γνωρίζουν τι είναι
    ντροπή και αξιοπρέπεια. Αν ΄΄ηξεραν
    θα είχαν φύγει, λίγη υπομονή και σας
    εγγυώμαι προσωπικά ,ότι θα κάνω το πάν
    για να διωχθούν

  6. Η αισθητική παρέμβαση είναι καλοδεχούμενη υπό την προυπόθεση ότι η βασική δουλειά που οφείλεται έχει τελειώσει διαφορετικά πρόκειται για γελοία υποβάθμιση της λογικής μας. Να γίνω σαφής με ένα παράδειγμα: Θα καλέσω τον ελαιοχρωματιστή να βάψει τους τοίχους στο σπίτι ΧΩΡΙΣ να έχω τρίψει να φύγει η παλιά υγρασία και ΧΩΡΙΣ μόνωση. Ο Πέρρας συστηματικά προσπαθεί να μετατρέψει το ανύπαρκτο έργο του με σαχλαμάρες. Ας συγκεντρώσει τα μυαλά του και τους εργαζόμενους στην βασική του δουλειά της καθαριότητας και να αφήσει κατά μέρος τις δήθεν "ομορφιές" . Σε όλους μας αρέσουν τα χρώματα και τα λουλούδια αλλά πάνω απ΄όλα μας αρέσει η καθαριότητα και εκεί ο Πέρρας βαθμολογείται παίρνει δυστυχώς ΜΗΔΕΝ.
    Σε οτι αφορά την προσπάθειά του να μας "ρίξει στάχτη" έχω να τον παρακαλέσω να σταματήσει να μας θεωρεί "χαχόλους" κρίνοντας εξ ιδίων.

    Γιώργος Παπανίκος

  7. κ. Πέρρα, αφήστε τις εικαστικές παρεμβάσεις και κοιτάξτε τα αυτονόητα: αλλάξτε-προσθέστε κάδους όπου είναι σπασμένοι-χαλασμένοι, καθαρίστε κάνα ρείθρο και πεζοδρόμιο σε περιοχές του Λουτρακίου που δεν βρίσκονται κοντά στον κεντρικό δρόμο, βάλτε κάδους για να πετάμε οι ιδιοκτήτες ζώων τα περιττώματα (όσοι από εμάς το κάνουμε… άλλη ιστορία) και επί τέλους τερματίστε την αφισορρύπανση (κηδειόχαρτα, κτλ)!!! Πρέπει κάθε φορά να σας κράζουν στα όποια blog για να πάρετε χαμπάρι;

  8. ο Χριστός και η Παναγία!!!! Η αισθητική ήταν σαφώς καλύτερη πριν. Δείτε ρε παιδιά στις δύο φωτογραφίες τους χρωματισμούς τοίχων αριστερά δεξιά και συγκρίνετε οπτικώς με τις σκάλες. Δηλαδή αυτήν τη μπογιά είχαν διαθέσιμη, τους έριξαν ένα πέρασμα και αυτό ονομάζεται δουλειά καθαριότητας? Δέστε πόσο άσχημα φαίνονται τα σκαλοπάτια τώρα με τα χιλιάδες σπασίματά τους!!!! τα σκαλοπάτια όφειλε να φτιάξει ο τσιγγούνης.

  9. Ολη η παραλία είναι ένα μαύρο χάλι . Κάντε πρώτα το πάρκο στην παραλία φυτέψτε λουλούδια , βάλτε κούνιες για τα παιδιά γεμίστε τα παρτέρια λουλούδια .Να βάψετε τα σκαλιά σας μάρανε και αυτα χωρίς καν να τα καθαρίσετε σε λίγο καιρό η μούχλα από τα σκαλιά θα βγει στην επιφάνεια .Είσαστε όλοι ανεγκέφαλοι εκεί στη Δημαρχία !!!!

  10. 10:04 μ.μ. τώρα που θα πάρουν τα πινέλα και θα αρχίζουν να ζωγραφίζουν, θα φας τραμπάκουλα στα μούτρα και θα σου φύγει η μαγκιά… ice σιχτίρ πιαπια το ένα σας βρωμάει και το άλλο σας ξενίζει !!! Μια χαρά είναι τα σκαλιά έτσι οπως τα έβαψαν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog