Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτράκι : Προεκλογική δέσμευση της δεκαετίας 80, που δεν υπολοιήθηκε

- Advertisement -

ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ…..






Αρχείο φωτογραφιών : Ανδρέας Σιώκος

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κρίμα!!!
    Ήταν πολύ ωραία ιδέα και θα έχει αναβαθμίσει την εκεί περιοχή ενώ θα αποτελούσε ένα πόλο έλξης για τους επισκέπτες της πόλης και μία ωραία τουριστική ατραξιόν!

  2. Και μην ξεχνάτε πώς την ενοποίηση του παραλιακού μετώπου Λουτρακίου με τους καταρράκτες την σταμάτησαν ανθρωποι του δημάρχου Γιώργου Γκιώνη στα δικαστήρια

  3. Κάντε κάτι επιτέλους να αλλάξει ο τόπος μας.να γίνει πόλος έλξης για περισσότερος τουρίστες.μην αφήνεται τους ανθρώπους σας εννοούνται τους καταστήματαρχες της περιοχήΣ μας να βουλιάζουν έτσι.

  4. Συμπληρώνοντας σε αυτα που έγραψε ο 11:06, ήταν ο ίδιος ο Γκιωνης μαζί με λουόμενους της περιοχής που αντέδρασαν, για να μείνει η μικρή παραλία.
    Σύμφωνα με την μελέτη αυτή, θα κατασκευάζονταν πισίνα και εγκαταστάσεις σπα, στο ίδιο σημείο, τα νερά θα ήταν όλα ιαματικά (όποτε δεν θα χρειάζονταν να ξοδεύεται το νερό Λουτρακιου), συν κάποιους άλλους χώρους αναψυχής.
    Αντί για αυτό, έγινε το σπα εκεί που έγινε, όπως έγινε και η πισίνα έξω απο το Λουτρακι…, με αποτέλεσμα η ωραιότερη περιοχή του Λουτρακιου αντί να αναβαθμιστεί, να παραμείνει ενα μαύρο χαλι γεμάτη μπάζα…

  5. Συμφωνώ με τους ανωτέρω φίλους.
    Και μόνο η ενοποίηση της παραλίας από το πάρκο μέχρι τους καταρράκτες να γινόταν θα ήταν θαυμάσια.

  6. Κρίμα!! Μου φαινεται αδιανήτο, ενας τόπος με τοσες πολλές δυνατότητες, να μην αξιοποιειται και να μην γινεται τιποτα απολυτως!!! Και να μην ακουω οτι τωρα δεν υπάρχουν λεφτά! Για τις γλάστρες στα φωτιστικα και τους υπογειους κάδους που βρέθηκαν;
    Η πολη θέλει χτες να μεταμορφωθεί γιατι στο τελος θα μεινουμε μονοι μας να κοιταζουμε τα αμαξια που περνουν τον κεντρικό που επιτελους ας πεζοδορμηθεί!
    Τίποτα δεν αλλαζει εστω και οπτικά!!
    Αραγε τι γινεται με τις καφετεριες; Θα γκρεμισουν τις αυθαιρεσίες τους ή θα παμε πάλι του χρόνου;
    Δυστυχώς!!!!!

  7. Επειδή εγώ πάντα λέω τα πράγματα με το ονομά τους….!
    Και ας με λένε εμπαθή κ.α…
    Στον παραλιακό δρόμο από το πάρκο μέχρι την Πίτσα Μπάκος όπου ήθελε να κάνει ο Γιωτάκης, και ιδίως ο Παύλου..
    Έπεσαν επάνω στο θέμα, από το Ηλέκτρα σινεμά-Μον ρεπό-Θεοξένια-Αγγελίδης Παλλάς –Πηγαί (πρώην ξενοδοχείο) –Καρέλιον…. κ.α στην γειτονία..
    Και πήγαν την υπόθεση παραλιακού δρόμου, στον Άρειο πάγο..
    Και δικαιώθηκαν, για να σταμάτησε το έργο….!!
    Και ο Παύλου σταμάτησε εκεί….
    Εγώ αν ήμουν δήμαρχος και το πίστευα το έργο…..
    Θα έκανα δημοψήφισμα αν μπορούσα…??
    Και τότε θα βλέπαμε κε Γκιώνη-Δρίτσα , τι θα έλεγαν οι δημότες.. για ποιό είναι το κοινό καλό του τόπου….?
    Βέβαια όπως έχω πει πάλι, οι περιουσίες αυτών θα αξιοποιόντουσαν μακροπρόθεσμα……!
    Ήτοι με καφετέριες –εστιατόρια κ.α
    Δεν ήξεραν-ξέρουν και το συμφέρων τους…!!!!!

  8. ΥΓ Ας βγούνε οι δήμαρχοι από το 1980 και μετά, να μας πουν γιατί και που σκάλωσε η υπόθεση και δεν πραγματοποιήθηκε το έργο αυτό, και η άνω μακέτα –μελέτη.. έμεινε στα χαρτιά
    (όπου πιστεύω στοίχησε και πολλά χρήματα.. έτσι..? )
    Γιατί δεν βγαίνετε…??
    Μόνο πριν 1-4 μήνες πριν της εκλογές μας βγαίνετε και μας λέτε διάφορα-κερνάτε και κανένα καφέ-και όλα μέλι-γάλα…!
    Εγώ προσωπικά θα σας έλεγα καλά κάνετε αυτά θέλουν οι νεοέλληνες….
    Ειμαι όμως και της θεωρίας πέσε –πέσε κάτι θα καταλάβουμε…!

  9. Από ποιους περιμένετε να γίνουν έργα από τους άχρηστους που δεν φτιάχνουν ούτε τις ψηφιακές πινακίδες στη Βενιζέλου, που δεν μπορούν να αλλάξουν τις καμένες λάμπες και να μαζέψουν τα σκουπίδια;
    Πολλοί ονειροπόλοι έχετε μαζευτεί εδώ μέσα!
    Και ποιοί να νοιαστούν για το Λουτράκι;
    Ο Θυμής από την Περαχώρα που τον νοιάζει μόνο η καρέκλα του προεδρου ύδρευσης, ο Πέτρου με τον Ράτη από τους Αγίους Θεοδώρους, ο Πέρρας από τα Ίσθμια ή μήπως ο μήπως ο κύριος απευθείας ανάθεση και μάλιστα με υπερκοστολογήσεις που θυμίζει νεκροταφείο τούρτας;

  10. απλά πράγματα βρε παιδιά.εάν το έκανε ή το δρομολογούσε αυτό το Παύλου θα ήταν η καταστροφή της Παρέμβασης Πολιτών. Με νύχια και με δόντια έδωσαν λυσσαλέο αγώνα για να ακυρωθεί και να χαλάσει το σχέδιο.Και αυτοί οι άνθρωποι είναι ακόμη στην διοίκηση του Δήμου.
    Αντι να συστρατευτούν μαζί με τον Παύλου και να αναδείξουν την πόλη και τις δυνατότητες της, είδαν μόνο το προσωπικό τους συμφέρον. είδαν μόνο το συγγενικό τους συμφέρον. Λύσσα. Χαμός.Θυμάμαι στο Πνευματικό κέντρο στις συνεδριάσεις.
    Ακόμη και τώρα, έχω να πω, ότι εάν μαζευτούν όλοι μαζί, θα μπορέσουν να το προχωρήσουν με ευρωπαϊκά προγράμματα. Βέβαια τέτοιο έργο ολοκληρώνεται στην Νεράιδα και όχι μόνο εκεί.Αυτό σχεδιάστηκε για τότε.Το σήμερα επιβάλει άλλη ανάπλαση και άλλη διάσταση.
    Να αναβαθμιστούν οι Καταρράκτες και να γίνει ένα έργο που θα μεγαλώσει το παραλιακό μέτωπο της Πόλης μας και να σχεδιαστεί και ένα μέρος αυτής της ζώνης με παραλιακή ζώνη εστίασης και νυκτερινής ζωής. Θα είναι τέλειο για τις επόμενες γενιές.
    Αντε ντε να σας δω; Αγαπητικοί της Βοσκοπούλας(Λουτρακίου).
    Μας φτιάξατε πρωί πρωί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog