Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σήμερα το Corinth Canal Paddle Crossing 2016

- Advertisement -

Ο ομορφότερος αγώνας SUP της χρονιάς, o Διάπλους της Ιστορικής Διώρυγας Κορίνθου έφτασε…

Φέτος οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε ρεκόρ, καθώς εκτός από τα SUP, θα συμμετέχουν και όλα Paddle Sports.

Μετά την πρόσφατη ένταξη του αθλήματος Stand Up Paddle Surfing στην Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε-Καγιάκ (Ε.Ο.Κ.-Κ.), ο αγώνας του Ισθμού θα αποτελέσει τον πρώτο OPEN αγώνα – γιορτή, για όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί η Ε.Ο.Κ.-Κ.

Παράλληλα ο αγώνας έχει ενταχθεί στο επίσημο καλεντάρι της Ομοσπονδίας για το 2016, και αποτελεί το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SUP μεσαίων αποστάσεων για τους αθλητές που κατέχουν Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας.

Η κυκλοφορία των πλοίων στη Διώρυγα θα διακοπεί, για να δοθεί εκκίνηση στους 200 και πλέον συμμετέχοντες, στον μεγαλύτερο αγώνα που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα για ΟΛΑ τα paddle sports.

Ένας αγώνας μοναδικός, που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της διεθνούς SUP σκηνής, όχι μόνο για το υψηλό αγωνιστικό του επίπεδο, αλλά και για τα συναισθήματα που γεννιούνται σε κάθε αθλητή που κωπηλατεί μέσα στον ιστορικό κανάλι.

Η Διώρυγα του Κορίνθου είναι μοναδική στον κόσμο και λίγοι έχουν την ευκαιρία να την διασχίσουν με SUP, κανόε ή καγιάκ.

Και φέτος θα συμμετέχουν στον αγώνα αθλητές από διάφορες χώρες της Ευρώπης, που θα ταξιδέψουν στη χώρα μας ειδικά για το σκοπό αυτό.


Πρόγραμμα

Προσέλευση αθλητών: 08:30 – 09:00
Εγγραφές-Καταμέτρηση: 09:00-11:00
Ενημέρωση αθλητών: 11:00-11:15
Εκκίνηση αγώνα: 11:45
Γεύμα: 14:30
Απονομές: 15:30
Λήξη:   16:30

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτού του είδους οι φιέστες είναι καλές για φωτογραφίες και αυτοπροβολή . Οι διοργανωτές δεν έχουν όμως την αίσθηση του φόβου και της ευθύνης , διότι εάν τα είχαν δεν θα έπαιρναν ένα τέτοιο ρίσκο . Γνωρίζουν πολύ καλά όλοι οι υπεύθυνοι ότι ο αγωγός μεταφοράς λυμάτων έχει υποστεί ζημιά με αποτέλεσμα να έχει διαρροή , τα λύματα συσσωρεύονται σε τεχνικό ταμιευτήρα με αποτέλεσμα να έχουν υγρανθεί τα τοιχώματα και έτσι να υπάρχει κίνδυνος αποκόλλησης του τοιχώματος . Αλλοίμονο εάν και για όποιον τύχη να περνά από το σημείο την κακιά στιγμή . Και τέλος η Διώρυγα δεν έχει Ασφάλεια Αστικής ευθύνης αν και είναι υποχρεωμένη . Ποιος θα πάρει την ευθύνη εάν συμβεί κάτι που όλοι απευχόμαστε ?

  2. 9:48 π.μ. Δεν λες εκτος απο ολα αυτα μην πεταχτει και κανενας μεγαλοδοντας που εχει παρει τα πλοια και βολταρει και τους κανει μια χαψια ολους

  3. Αυτου του ειδους τις φιεστες τις προβαλουμε πιο νωρις κ οχι στις 11 ωρα να παει ο κοσμος να δει να ξεχαστει για λιγο βρε αδελφε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog