Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Δράσεις για την προβολή του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Δύο πολύ σημαντικές δράσεις για την προβολή του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, διοργανώνει ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου στα πλαίσια της υλοποίησης του στρατηγικού σχεδιασμού για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής…..

Η πρώτη, αφορά σε φιλοξενία Ρώσων που δραστηριοποιούνται στον αθλητικό τουρισμό στην πόλη του Λουτρακίου για την παρουσίαση του προορισμού και η δεύτερη, αφορά σε διοργάνωση ταξιδιού στη Ρουμανία για πραγματοποίηση απ’ ευθείας πωλήσεων σε Ρουμάνους Tour Operators από τα μέλη του LTO.

1.     FAM TRIP- ΤΑΞΙΔΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και σε συνεργασία με το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, υποδέχεται στο Λουτράκι μια ομάδα 18 ατόμων αποτελούμενη από Διευθυντές Αθλητικών Σχολείων, Εκπροσώπους Ομοσπονδιών και Αθλητικών Συλλόγων Aγ. Πετρούπολης που δραστηριοποιούνται στον Αθλητικό Τουρισμό και στον Τουρισμό Υγείας και Ευεξίας.

Από τις 8 έως τις 11 Δεκεμβρίου, διάστημα κατά το οποίο θα φιλοξενηθούν στο Λουτράκι,  θα τους γίνει αναλυτική παρουσίαση των Τουριστικών και Αθλητικών Υποδομών τόσο του Δήμου μας αλλά και γενικότερα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κυριότερος στόχος είναι η τουριστική προβολή του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και της ευρύτερης περιοχής, αλλά και η σύναψη συνεργασιών με τις τουριστικές υπηρεσίες και η δημιουργία συνεργειών με τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου που θα συντελέσουν στην προώθηση και αποδοχή  του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Πελοποννήσου από την ρωσική αγορά.

2.     WORKSHOP – Βουκουρέστι Ρουμανίας

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου (LTO) διοργανώνει με την Υποστήριξη του Δήμου Λ-Π-ΑΘ στο Βουκουρέστι Ρουμανίας workshop (συναντήσεις Β2Β) για Ρουμάνους Tour Operators και ταξιδιωτικούς πράκτορες.

 Το workshop, με την υποστήριξη και υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) θα διεξαχθεί στο Ξενοδοχείο Intercontinental στις 13 Δεκεμβρίου 2016 με τη συμμετοχή 15 περίπου εκπροσώπων ξενοδοχείων, τουριστικών επιχειρήσεων  και τουριστικών γραφείων του Λουτρακίου.
 Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διοργάνωση, που γίνεται για πρώτη φορά, στο πλαίσιο της στοχευμένης  στρατηγικής προώθησης και προβολής του Λουτρακίου σε αγορές – στόχους του εξωτερικού. Μάλιστα, θα υπάρχει η δυνατότητα απευθείας πωλήσεων τουριστικών πακέτων σε Tour Operators από τα μέλη του LTO.

 Ως LTO, έχουμε εξασφαλίσει τη συμμετοχή των κορυφαίων Ρουμάνων tour operators που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Ήδη, αρκετές επιχειρήσεις – μέλη του LTO έχουν δηλώσει συμμετοχή, ενώ όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του LTO για λεπτομέρειες (τηλ. 2744068136). Να υπενθυμίσουμε ότι δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για τους συμμετέχοντες, καθώς έχει καλυφθεί από τον LTO.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog