Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μια ενημερωτική εκδήλωση που όλοι πρέπει να είμαστε παρόντες !!

- Advertisement -

Εσπερίδα από τον Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας, με θέμα “Σεισμοί, Αντισεισμική και Πολιτική Προστασία στην Ελλάδα”, στην Κόρινθο…

Ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος (ΣΠΜΕ), ιδρύθηκε το 1961 με έδρα την Αθήνα και σήμερα αριθμεί περίπου 26.000 μέλη, Διπλωματούχους Πολιτικούς Μηχανικούς, καθιστώντας τον έναν από τους μεγαλύτερους επιστημονικούς συλλόγους στη χώρα.

Ο ΣΠΜΕ λειτουργεί ως ανεξάρτητο επιστημονικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και έχει ως σκοπό τη προαγωγή της επιστημονικής στάθμης των μελών του, την ανάπτυξη πνεύματος συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ τους και τη συμβολή στη μελέτη και εφαρμογή προγραμμάτων τεχνικής ανάπτυξης της χώρας.

Η δραστηριότητα του ΣΠΜΕ αναπτύσσεται και σε διεθνές επίπεδο, μέσω της ενεργής συμμετοχής του στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Πολιτικών Μηχανικών (ECCE).

Υπό τον ΣΠΜΕ υπάρχουν στην περιφέρεια είκοσι Τοπικά Τμήματα. Το Τοπικό Τμήμα του Νομού Κορινθίας, έχει επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο με Πρόεδρο τον Σπύρο Περόγαμβρο και Αντιπρόεδρο τον συμπολίτη μας από το Λουτράκι κ. Αθανάσιο Ροβήλο.

(** Ο Αθανάσιος Ροβήλος είναι Υποστράτηγος ε.α, Πολιτικός Μηχανικός, Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Πολιτικού Μηχανικού Ελλάδας και Αντιπρόεδρος του Τοπικού Τμήματος Κορινθίας του ΣΠΜΕ.)

Η εσπερίδα που διοργανώνει το Τοπικό Τμήμα του Νομού μας, την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, με θέμα“Σεισμοί, Αντισεισμική και Πολιτική Προστασία στην Ελλάδα”, απευθύνεται όχι μόνο στους μηχανικούς αλλά σε όλους τους φορείς που συμμετέχουν ενεργά στην πολιτική προστασία, στις εθελοντικές ομάδες, στα σωματεία και τους συλλόγους που είναι ευαισθητοποιημένοι στον εθελοντισμό, καθώς και σε κάθε πολίτη που θέλει και αισθάνεται ενεργός. Άλλωστε η άρτια ενημέρωση και η γνώση είναι προς όφελος της δυναμικής που οφείλει να έχει κάθε κοινωνίας με τις οργανωμένες αλλά και τις εθελοντικές της δομές.

                             

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog