Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Υπερπαραγωγή Χολυγουντιανών προδιαγραφών από τον Ίβυκο στο Αλεξάνδρειο (Εικόνες)

- Advertisement -

Περισσότερα από 80 άτομα (για την ακρίβεια 85) από τα τμήματα του Ίβυκου (παραδοσιακού χορού, σύγχρονου χορού και μπαλέτο) έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στη σκηνή, γεμίζοντας περηφάνια όλους όσοι βρέθηκαν στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο για να παρακολουθήσουν τα Χριστουγεννιάτικα Δρώμενα 2016…

Η αίθουσα κατάμεστη, το χειροκρότημα άφθονο και το ταλέντο να ξεχειλίζει από όλα τα παιδιά του συνδέσμου Λουτρακιωτών – Περαχωριτών Ίβυκος.

Δείτε φωτογραφίες:

- Advertisement -

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τελικα απο οτι φαινεται η Δημοτικη αρχη μονο στα δρωμενα του Ιβυκου παρουσιαζεται ,Τις προσκλησεις ολων των αλλων συλλογων του Δημου μαλλον τις πετανε στον καλαθο των αχρηστων

  2. Σιγα ρε κόψε κάτι υπερπαραγωγή ,άλλη μπαρούφα δεν ξέρεις να πεις. Καλά ήταν αλλά όχι υπερπαραγωγή. Εκτός και αν είδες εσύ αυτό υπερπαραγωγή λόγω των χρημάτων που πήρες Άλεξ

  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΙΒΥΚΟ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ ΤΌΣΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΡΧΉ ΓΙΑΤΊ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΆΛΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΙΓΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΎΛΛΟΓΟ. 60000 ΘΑ ΠΆΡΕΙ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΙΒΥΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΌΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ;. ΠΆΛΙ Ο ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΕΙ.

  4. Από ότι ξέρω όλα τα τμήματα του Ιβυκου είναι επί πληρωμει .Επιχορηγίες επαιρναν εκτός από το Δήμο και από το Καζίνο για πολλά χρόνια και πολλα χρηματαΤώρα γιατι έβγαλαν κουτί στα κάλαντα ?…….

  5. 11.56πμ. Τι δουλειά έχει ο Δήμος να πληρώνει το ενοίκιο του Ιβυκου που πήγε και νοίκιασε τόσο ακριβό χώρο.Στό κάτω – κάτω ένας σύλλογος είναι με παροδοσιακούς χορούς που πρόσφατα έβαλε και μπαλέτο -καμμία σ΄χεση βεβαια το κλασικό μπαλέτο με το καταστατικό του Συλλόγου- Ολα τα παιδιά πληρώνουν για να μάθουν παροδοσιακούς και μπαλέτο . Ποια είναι λοπόν η προσφορά στο τόπο? Προσφορά είναι όταν κάποιος προσφέρει δωρεάν στον τόπο του ΚΑΙ οχι να τα παίρνει από παντου!!!!

  6. Οι γνωστές-άγνωστες κατίνες του πληκτρολογίου, που με ανυπόστατες λασπολογίες κι ανύπαρκτα επιχειρήματα,κριτικάρουν ανώνυμα!το πιο λυπηρό είναι ότι ανάμεσά τους είναι και φερόμενοι εκπρόσωποι των πολιτιστικών πραγμάτων του τόπου μας…όσες κακίες και να γραφτούν δεν αξίζει να απαντάς σε καμία. γιατί ο ηλίθιος σε ρίχνει στο επιπεδό του και σε νικά!

  7. Ο ΙΒΥΚΟΣ κάνει πολύ καλή δουλειά, μαζεύει τόσα παιδιά που μαθαίνουν την παράδοση μας. Ο ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΜΠΑΚΟΣ είναι από τους καλύτερους χαρακτήρες και χορευτές που υπάρχουν στην Ελλάδα. Μπράβο τους.

  8. Θα έχουμε την χαρά να ξαναδούμε τα παιδιά σε εκδηλώσεις. Καλό είναι να δείχνουν τόσα χρήματα στη Φιλαρμονικη αλλά και ο ΙΒΥΚΟΣ κάνει εξαιρετική δουλειά. Τόσα ακίνητα έχει ο δήμος ας στεγάσει αυτός τον ΙΒΥΚΟ. Ας σκεφθεί το λεβεντοπαιδο του πολιτισμού κάποια ιδέα θα του κατέβει

  9. Ο ΙΒΥΚΟΣ και η Φιλαρμονικη είναι στο Λουτράκι τα καλύτερα . Είναι αλήθεια ότι τελικά θα πάρουν πάλι χρήματα στη Φιλαρμονικη για να αρχίσουν τα μαθήματα. Ξέρει κάποιος κάτι να μας πει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog