Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θα γίνει σφαγή για τον αρχηγό του ΑΟΛ…!

- Advertisement -

Ο ποδοσφαιριστής που οδήγησε τον ΑΟΛ σε μεγάλες επιτυχίες και για χρόνια ήταν αρχηγός της ομάδας  Δημήτρης Μαυρέλης  είναι ελεύθερος να αγωνιστεί  σε οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του και να κάνει το επόμενο ποδοσφαιρικό βήμα στην καριέρα του…

Ο Δημήτρης Μαυρέλης ήταν ένας από τους αρχηγούς του ΑΟΛ τα τελευταία χρόνια, στυλοβάτης της άμυνας και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας, έχει συνδέσει το όνομά του τα 7 τελευταία χρόνια της ζωής του με την ανοδική πορεία της ομάδας του Λουτρακίου και την θετική της παρουσία στην Γ΄Εθνική.

Ο 32χρονος έμπειρος αμυντικός ήδη έχει δεχθεί πολλές προτάσεις και αποτελεί το μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν.

Ασφυκτικό πρέσινγκ έχει δεχθεί από ομάδα του Νομού μας που πρωταγωνιστεί και θα ήθελε πολύ να τον εντάξει στην δύναμή της, αλλά ο έμπειρος αμυντικός εξετάζει προσεκτικά όλες τις προτάσεις που έχει, αφού έχει στα χέρια του μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση από ομάδα της Γ΄Εθνικής εκτός Νομού.

Τον χαρισματικό και πολυτάλαντο πρώην παίκτη του ΑΟΛ θα τον ήθελε ο κάθε προπονητής στην ομάδα του αφού ο Δημήτρης Μαυρέλης αγωνίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία και έχει διακριθεί και σε άλλες θέσεις στην 11άδα.

Όπως και να έχει πάντως τον Δημήτρη τον περιμένει ένα καυτό τριήμερο αφού πρέπει να αποφασίσει το επόμενο βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog