Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη για ΔΕΥΑ Κορίνθου

- Advertisement -

Προσφάτως λάβαμε ειδοποιητήρια πληρωμής νερού για το 3ο Τρίμηνο του 2015 από την ΔΕΥΑΚορίνθου και έκπληκτοι αντικρύσαμε υπέρογκα ποσά από 150-600 € ανά κατοικία στις περιοχές του π. Δήμου Σαρωνικού (Λουτρά Ωραίας Ελένης, Αλμυρή, κ.ά.) με διαφορετική τιμολόγηση κυβικών….
Δηλ. ο Δήμος δεν είχε προβεί σε καταμετρήσεις (αμελώς!!!) πλέον του χρόνου στους υδρομετρητές, στέλνοντας στους καταναλωτές μόνον  τα πάγια για τα αντίστοιχα τρίμηνα, ενώ τα κ.μ. νερού 12-18 μηνών τα υπολόγισε εφάπαξ σαν να είχαν καταναλωθεί εντός 3μήνου κάνοντας προσαυξήσεις ως ποινή υπερκατανάλωσης, ενώ στο ποσόν αυτό προστίθεται και ο φόρος!!! Ειδικότερα για την εξοχική μου κατοικία εκλήθην να πληρώσω 210 € από 1-7-15 έως 30-9-15 όταν διέμεινα στην οικία μου κατά την περίοδο αυτή μόνον 30 ημ.!!! Αυτό, κοινώς, λέγεται κλοπή, έχουν αγανακτήσει όλοι οι κάτοικοι της περιοχής και ελπίζουμε να δοθεί άμεσα λύση με δημόσια ενημέρωση από τον Προιστάμενο τηςΔη. Επιχ. Ύδρευσης. Και φυσικά μην μας πουν πάλι για ενστάσεις κτλ, γιατί το έργο έχει χιλιοπαιχτεί! Θα μπορούσαν απλά να προβούν σε επαναποστολή των λογαριασμών με ενιαία τιμή κυβικού την αρχική τιμή ή να προβούν σε εφάπαξ μείωση όλων των Τιμολογίων σε ποσοστό 50 – 70%.
Ευχαριστώ, θερμά, για την φιλοξενία, χρόνια πολλά με υγεία και αξιοπρέπεια!

@MICHAEL 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το ίδιο έγινε και στην περιοχη του Σοφικου έκαναν καταμέτρηση μετά απο 3 χρόνια και τη συνολική κατανάλωση κλήθηκαν να την πληρώσουν σε 5 δόσεις με τιμή κμ 1,80βαντι 0,30 Ζητάμε. Άμεση διεθευτηση με αποστολη νέων μειωμένων λογαριασμών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog