Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Όχι, δεν βλέπετε UFO στη φωτογραφία

- Advertisement -

Με τον νέο Μετεωρολογικό Σταθμό κάθε πολίτης της πόλη μας αλλά και κάθε υποψήφιος επισκέπτης θα μπορεί να γνωρίζει “real time” την κατάσταση του καιρού στην πόλη μας…

Με την πάροδο του χρόνου η βάση δεδομένων που θα δημιουργηθεί θα αποτελέσει βοήθημα για όποιον ενδιαφέρεται,κρατικό η μη οργανισμό,για τον σχεδιασμό εκδηλώσεων αλλά και την πρόβλεψη επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

(Μεγάλη βοήθεια για την Καλοκαιρινή πυρασφάλεια.)

Η σελιδα ειναι www.meteo.gr/stations/loutraki και σε λίγο καιρό θα μπορούμε να έχουμε ασφαλή πρόβλεψη καιρού 3 ημερών.

Ο σταθμός βρίσκεται στον χώρο του 2ου Δημοτικού σχολείου είναι σύγχρονης τεχνολογίας και ενεργειακά αυτόνομος.

Επισκεφθείτε την σελιδα και ενημερωθείτε για την λειτουργία της.

Πολλα μπραβο στον Christos Iliopoulos και Γιάννης Καλαντζής για τον αγώνα που έδωσαν στην πραγμάτωση αυτού του σκοπού.

Ο σταθμός σε συνεργασία με τις κάμερες που έχουν ήδη τοποθετηθεί θα δίνουν μια πλήρη εικόνα της καιρικής κατάστασης της περιοχής μας.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε απάντηση αρνητικών σχολείων λέμε οτι ο σταθμός τοποθετήθηκε απο ειδικούς του Αστεροσκοπείου Αθηνών στο δύκτιο του οποίου ανήκει,ειναι ενεργειακά αυτόνομος (φωτοβολταϊκό panel)και ουδεμία εκπομπή επικίνδυνης ακτινοβολίας υπαρχει αφου λειτουργεί σε δυκτιο WI-FI σαν και αυτό που ολοι μας χρησιμοποιούμε στα σπίτια μας αλλα και δημόσιους χώρους.
    Ο σταθμός θα αποβεί πολυ σημαντικός για όλους τους δημότες αφου η ελεύθερη πρόσβαση στην σελιδα του θα δώσει την δυνατότητα να εχουμε αντίληψη των καιρικών δεδομένων του τοπου μας αλλα και για τους επισκέπτες που θελουν να επισκεφτούν τον τόπο μας.
    Τελος σε συνδιαςμο με τον ήδη τοποθετημένο απο χρόνια μετεωρολογικό σταθμό Αγίων Θεοδώρων θα αποτελέσει ενα ακόμη όπλο στην φαρέτρα της πολιτικής προστασίας και της ομάδας πυρασφάλειας του δήμου μας.
    Ειναι καλό να στηρίζουμε και να αποζητάμε ενέργειες που κάνουν την καθημερινότητα μας καλύτερη,ενημερώνοντας τους πολίτες αλλα και τους φορείς του τοπου μας χρησιμοποιώντας την τεχνολογία για το καλό όλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog