Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απίστευτη Ελλάδα: Εισαγγελέας καταδιώκει διοικητή ταμείου γιατί δεν έκανε δεκτά τα ομόλογα Σώρρα!

- Advertisement -

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας σε βάρος επικεφαλής μεγάλου ταμείου του Δημοσίου διέταξε εισαγγελέας της Βόρειας Ελλάδας, επειδή ο τελευταίος αρνήθηκε να δεχτεί τις αιτήσεις ασφαλισμένων που ζητούσαν συμψηφισμό των οφειλών τους με… ομόλογα του Aρτέμη Σώρρα…

Σύμφωνα με τον ιστότοπο liberal.gr, ο εισαγγελέας ζητεί να εξεταστεί αν ο επικεφαλής του ασφαλιστικού ταμείου έχει τελέσει αδίκημα και αν πρέπει να τιμωρηθεί.

Στο μεταξύ, αρκετοί διευθυντές εφοριών αναγκάστηκαν να ξεκαθαρίσουν ότι είναι αδύνατον να γίνουν δεκτά τα πληρεξούσια πολιτών με τα όποια τούς ζητούν να εισπραχθούν τα χρέη τους με τα ομόλογα του Σώρρα, επειδή δεν θέλουν να πληρώσουν!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα:

«Εισαγγελέας της Βόρειας Ελλάδας διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας σε βάρος επικεφαλής μεγάλου ταμείου του δημοσίου, επειδή ο τελευταίος αρνήθηκε να δεχτεί τις αιτήσεις ασφαλισμένων που ζητούσαν συμψηφισμό των οφειλών τους με … ομόλογα του τρισεκατομμυριούχου Σώρρα!

Μετά από την απόφαση Κόλαφο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία τα λεφτά του Αρτέμη Σώρρα είναι … υπαρκτά και η οποία απόφαση είναι … αμετάκλητη, έρχεται τώρα μία νέα περιπέτεια – πρόκληση για τις δυνάμεις της κοινής λογικής. Εισαγγελέας ζητά να εξεταστεί αν ο επικεφαλής ασφαλιστικού ταμείου έχει τελέσει αδίκημα και αν πρέπει να τιμωρηθεί (ευτυχώς με απόλυση και όχι με λιθοβολισμό), επειδή δεν δέχτηκε τα … ομόλογα του Σώρρα.

Ένα ολόκληρο κράτος διασύρεται καθημερινά. Για την ακρίβεια εξευτελίζεται με τις ίδιες του τις πράξεις. Δημόσιοι λειτουργοί είναι αυτοί που αναλαμβάνουν το βάρος της απενεχοποίησης μιας απίστευτης απάτης σε βάρος ενός δοκιμαζόμενου από την κρίση λαού. Σε οποιαδήποτε άλλη πολιτισμένη χώρα θα είχαν επέμβει οι κρατικοί μηχανισμοί για να αποκαταστήσουν την τάξη και την Δικαιοσύνη. Στην Ελλάδα συμβαίνει το εντελώς αντίθετο! Εγκαλούνται δημόσιοι λειτουργοί γιατί δεν σβήνουν τις πραγματικές οφειλές πολιτών με τα ανύπαρκτης αξίας ομόλογα του Αρτέμη Σώρρα! Είναι να παίρνει κανείς τα βουνά…».

Πηγή: iefimerida

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ…

    ΣΕΛΙΔΑ 9 από 10 (ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ)
    Αρτέμη Σώρρα το οποίο κοινοποιήθηκε νόμιμα προς αυτούς που απευθύνεται. (Σχετ. 4 & 5)

    """ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ δε, ότι αν εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών από της κοινοποιήσεως της παρούσης μου ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΜΟΥ και παρερχομένης απράχτου της προθεσμίας αυτής, τεκμαίρεται αμαχήτως ότι σας έχω πλήρως και ολοσχερώς εξοφλήσει διατηρώντας συγχρόνως το δικαίωμά μου να στραφώ προς το Υπ. Οικονομικών και άπαντα άλλο αρμόδιο υπεύθυνο συμπεριλαμβανομένων και των αρμοδίων υπαλλήλων καθώς και Προϊσταμένων και Διευθυντών κάθε Αρμοδίας υπηρεσίας για παράβαση καθήκοντος καθώς και των θεμελιωδών αρχών του ισχύοντος συντάγματος."""

    ΤΟΠΟΣ, χχ/χχ/201χ
    Ο/ Η ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΔΗΛΩΝ/ΟΥΣΑ
    ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:
    1. Την υπ. αρ. απόφαση 67650/2013 απόφαση του Η’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, που βεβαιώνει ότι είναι κατατεθειμένα $ 600 Δις υπέρ της Ελληνικής Κυρίαρχης Δημοκρατίας από 28/ 9/ 2012.
    2. Το υπ’ αριθμ. Πρωτοκόλλου 9927/3-11-2012 έγγραφο – επικύρωση λήψης του Υπ. Οικονομικών αναφορικά με την παραπομπή της υπόθεσης εκταμίευσης των 600 δις στις αρμόδιες υπηρεσίες.
    3. Την από 19-03-2015 εξώδικη δήλωσή του Αρτέμη Σώρρα που κοινοποιήθηκε στον Υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, που αφορά τα 600 Δις USD, όπως προκύπτει από την υπ. αρ. 12.315/26-03-2015 έκθεση επίδοσης του δικαστικού επιμελητή Αθηνών Ιωάννη Παπαθανασίου.
    4. Το από 19-03-2015 εξώδικο του Αρτέμη Σώρρα, που αφορά στα Κληρονομικά Κεφάλαια και τη δόμηση χρηματοδότησης για υλοποίηση έργων στους Δήμους, προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος Αλέξη Τσίπρα, τον Υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και κοινοποιούμενο προς: α) τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, β) τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, γ) τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, δ) τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, ε) τους εκπροσώπους της Τρόικας , στ) Η.Π.Α., ζ) Ρωσία, η) CIA κ.λ.π.
    5. Ισολογισμοί 2007 των Κληρονομικών Κεφαλαίων που αφορούν τους λογαριασμούς που βρίσκονται στις Ελληνικές τράπεζες.
    Σελίδες που αφορούν την Ελλάδα: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 28 (λογαριασμοί),36, 37, 38, 39, 40, 41,42,54,55, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 95, 101, 107, 112.
    Με την ρητή επιφύλαξη των νομίμων δικαιωμάτων μας, κοινοποιείται νόμιμα στις αρμόδιες υπηρεσίες και στον Υπουργό Οικονομικών, που κατοικοεδρεύει στην οδό Καραγεώργη Σερβίας, αρ. 10 προς γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog