Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καρκινοπαθείς: Πεθαίνουμε πριν την ώρα μας στα Δημόσια Νοσοκομεία

- Advertisement -

“Πεθαίνουμε πριν την ώρα μας στα Δημόσια Νοσοκομεία” δήλωσε η πρόεδρος των καρκινοπαθών Μακεδονίας Θράκης Περσεφόνη Μήττα στον απόηχο της διαμάχης της κυβέρνησης με την βρετανική εφημερίδα Guardian για την κατάσταση του συστήματος υγείας…..

Σύμφωνα με την κ. Μήττα η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και όπως καταγγέλλει έχουν μειωθεί οι εισαγωγές ασθενών στα ογκολογικά νοσοκομεία καθώς λόγω έλλειψης προσωπικού είναι αδύνατο να τους παρασχεθεί η αναγκαία νοσηλεία.

“Πολλές φορές αναγκαζόμαστε να αγοράζουμε με δικά μας χρήματα τα φάρμακα που χρειαζόμαστε γιατί αυτά δεν υπάρχουν στην Ελλάδα” υποστήριξε και συνέχισε λέγοντας ότι η λίστα αναμονής για χειρουργεία που αφορούν καρκίνους φτάνουν έως και τους 5 μήνες.

 Ικανοποιημένος ο Πολάκης
Aπό την πλευρά του πάντως ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης μιλώντας στον ANT1 δήλωσε ευχαριστημένος από την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της υγείας.
Αναφερόμενος στην αντιπαράθεση που έχει με την ΠΟΕΔΗΝ και τον πρόεδρό της Μιχάλη Γιαννάκο ο κ. Πολάκης σημείωσε:
«Μάλλον ζήλεψε τον κ. Γλύξμπουργκ που είχε αποκαλέσει κάτι αντίστοιχες μέρες πριν από 50 χρόνια, μιάσματα τους κομμουνιστές».
Κατηγόρησε επίσης την ΠΟΕΔΗΝ για «οχετό ψεμάτων για τη σημερινή κατάσταση στον χώρο της υγείας», αναφορικά με το άρθρο του guardian.
Η συνέντευξη του κ. Πολάκη στον ΑΝΤ1 διεκόπη ξαφνικά, με τον αναπληρωτή υπουργό να κλείνει το τηλέφωνο.

parapolitika.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog