Εντάσεις, φωνές, χαρακτηρισμούς και (παρ’ ολίγον) αποχωρήσεις έφερε η πολύ σοβαρή καταγγελία μαθητή στο loutrakiblog.gr σχετικά με τις συνθήκες που υπήρξαν στο Γυμνάσιο Λουτρακίου τις ημέρες του χιονιά που παρέμεινε ανοιχτό…

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως με τη σειρά.

Ο Γραμματέας του Δ.Σ., Θανάσης Μουζάκης, ανέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι διάβασε την καταγγελία του μαθητή που μπορεί να ήταν ανώνυμη (για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε τα στοιχεία του), επιβεβαιώθηκε όμως λίγο αργότερα από επώνυμο σχόλιο της διευθύντριας του σχολείου, κυρίας Κωνσταντίνας Ζαβαλάρη.

Ο μαθητής, μιλώντας στο loutrakiblog.gr, ανέφερε (μεταξύ άλλων) ότι τη στιγμή που ο χιονιάς ήταν σε πλήρη εξέλιξη (η θερμοκρασία στην πόλη του Λουτρακίου ήταν μηδέν βαθμούς Κελσίου) τα καλοριφέρ του σχολείου, έκλεισαν…!!!

Την καταγγελία, επιβεβαίωσε η διευθύντρια του σχολείου που σε επώνυμο σχόλιό της ανέφερε ότι “Αν αναβαμε το καλοριφερ συνέχεια και δε το κλεινανε στις 10-11 δε θα ειχαμε πετρελαιο να ζεστανουμε το Σχολειο την Τριτη και η προμηθεια του πετρελαιου δε γινεται τοσο γρηγορα οσο νομίζετε”.


Την καταγγελία του μαθητή μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ. Στα σχόλια που υπάρχουν από κάτω, μπορείτε να διαβάσετε το επώνυμο σχόλιο της διευθύντριας του Γυμνασίου, κυρίας Ζαβαλάρη, το οποίο φυσικά υπάρχει ακόμα, καθώς ψευδώς αναφέρθηκε από κάποιους δημοτικούς συμβούλους ότι “εξαφανίστηκε”…

Περισσότερα στο video που ακολουθεί…