Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αν είναι δυνατόν!!! Δείτε τι έκλεψαν στο Δήμο Βέλου Βόχας

- Advertisement -

Το βράδυ της Κυριακής 15 Ιανουαρίου 2017 άγνωστοι έκλεψαν τα…..

καπάκια από τα φρεάτια ομβρίων που διέρχονται κάτω από τα πεζοδρόμια….

Δυστυχώς, για μία ακόμα φορά o Δήμος Βέλου Βόχας θα επωμιστεί το κόστος της αποκατάστασης των ζημιών. Κάποιοι έκαναν την «δουλειά» τους –κάποιοι άλλοι θα πληρώσουν αυτό το κόστος– ενώ την ίδια στιγμή έθεσαν σε κίνδυνο ανυποψίαστους ανθρώπους που βαδίζουν στα πεζοδρόμια ή ακόμα και οχήματα που μπορεί να πέσουν στο φρεάτιο.

Ο Δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος ενημερώθηκε αμέσως για το γεγονός και έδωσε εντολή στις υπηρεσίες του Δήμου να προβούν στις διαδικασίες για την αποκατάσταση της ζημιάς. Οι δημότες πρέπει να γνωρίζουν πως η διαδικασία προκειμένου να τοποθετηθούν τα νέα καπάκια στα φρεάτια απαιτεί κάποιο χρόνο, άρα θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ο Δήμος Βέλου Βόχας θα αποκαταστήσει τις ζημιές όπως έχει γίνει και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών, είτε αφορούν φρεάτια, είτε το δίκτυο ύδρευσης, είτε άλλες υποδομές και περιουσιακά στοιχεία του Δήμου.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ζευγολατιού Παναγιώτης Ζωγράφος υπέβαλε  μήνυση κατά αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου και παρακαλεί τους δημότες σε αντίστοιχες περιπτώσεις να πράττουν το ίδιο.

korinthostv.gr

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog