Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γκιώνης – Λογοθέτης στον Εισαγγελέα Κορίνθου – Όλο το χρονικό

- Advertisement -

Αρκετά “περιπετειώδης” ήταν η σημερινή ημέρα τόσο για τον πρώην όσο και το νυν δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων…

Στις 12 το μεσημέρι, ο πρώην Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, οδηγήθηκε συνοδεία των ανδρών του ΑΤ Λουτρακίου στον Εισαγγελέα Κορίνθου με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Δείτε στο αποκλειστικό video του loutrakiblog.gr, τη στιγμή που οδηγείται στον Εισαγγελέα Κορίνθου ο Κώστας Λογοθέτης:

Ο λόγος; Τα χρέη της Κοινοπραξίας προς το ΙΚΑ ύψους περίπου 24 εκατομμυρίω ευρώ (τα 7 από αυτά αφορούν στα έτη 2013-2016 για τα οποία οδηγήθηκαν οι δύο πρώην δήμαρχοι), καθώς ο δήμος Λουτρακίου –Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων συμμετέχει στην κοινοπραξία κατέχοντας ποσοστό 16%, ενώ το υπόλοιπο 84% ανήκει στην «Club Hotel Λουτράκι».

Στο πλευρό του, βρέθηκαν η γυναίκα του, ο Δημοτικός του σύμβουλος, Θανάσης Μουζάκης αλλά και αρκετοί φίλοι, προκειμένου να του συμπαρασταθούν.

Στη συνέχεια, αφού εξηγήθηκε στην Εισαγγελία ότι τα χρέη δεν αφορούν μόνο στη θητεία του Κώστα Λογοθέτη στη Δημαρχεία αλλά και τα επόμενα έτη, έδωσε σήμα για σύλληψη και του νυν δημάρχου, Γιώργου Γκιώνη, ο οποίος προσήλθε αργότερα αυτοβούλως. Μαζί του και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας.

Σύμφωνα με το Νόμο, οι δύο δήμαρχοι οδηγήθηκαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου όπου ζητήθηκε και πάρθηκε προθεσμία λίγων ημερών, προκειμένου να προσκομίσουν οι δικηγόροι τα απαραίτητα έγγραφα και να ετοιμάσουν την απολογία.

Δείτε τις δηλώσεις του Κώστα Λογοθέτη:

Δείτε τις δηλώσεις του Γιώργου Γκιώνη:

- Advertisement -

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε Γκιωνη τι πινεις ρε μαναρι και δεν μας δινεις; πως προσηλθες οικειοθελώς με το περιπολικο ομως; οτοστοπ του εκανες; συνελθε δημαρχος εισαι!!!

  2. ΜΕΓΑΛΗ Η ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΓΕΛΑ Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ. Ο ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!.ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΑΓΑΝΑΚΤΩ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ. ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΑΝ. ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ. ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΜΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Κ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΛΟΙ. ΘΛΙΨΗ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ.–VAGELIS

  3. Ποτέ είπε αλήθεια ο Γκιονης για να πη και τορα.
    Ακου πηγα μονος μου και τον πηγενε περιπολικο και ο διοικητης του τμηματος Λουτρακιου.

  4. ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΣΟ ΓΕΛΙΟ???ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ!!ΑΥΤΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ!!!ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ -ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΛΟΓΟΣ!!!ΜΑΛΛΟΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ!!!

  5. Διάλογος Γκιώνη μέ εισαγγελεα
    Γκιώνης, εισαγγελέας τι έγινε θες καμία μετάθεση στον έβρο
    Εισαγγελέας, αθώος πηγαίνετε κύριε
    Γκιώνης, το κόκκινο παντελόνι εκανε δουλειά, αν είχαμε νέα δημοκρατία θα έβαζα μπλε και ούτε ο καθεξής

  6. Καταλαβαίνει κανένας την διαφορά ποιότητας των ανθρώπων . Σε μια πάρα πολύ κρίσιμη στιγμή για την πόλη μας και τον Δήμο ο ένας (Λογοθέτης ) είναι σοβαρός ,μετρημένος και χαμηλών τόνων και ο άλλος (Γκιώνης ) γελάει σαν να μην καταλαβαίνει ούτε την σοβαρότητα της κατάστασης ούτε το ρεζιλίκι του Δήμου που υποτίθεται ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ. Πολιτικά μιλώντας πιο ηλίθιος πεθαίνεις.
    Εμείς όμως……κέρβεροι ψηφίζουμε τον πολιτικά ανόητο.

  7. βαγγέλη σανο μασας? ακους εκει, επιχειρηματιες να αναλαβουν το Λουτρακι… Αυτοι θα το σωσουν, τρομαρα σου? Αυτοι δεν θα αφησουν χωρο σταθμευσης δωρεαν, ουτε καν δωρεαν ντους το καλοκαιρι στην παραλια. Για πες μας ρε κηφηνα εναν σοβαρο και εντιμο επιχειρηματια? ΟΝΟΜΑ θελουμε

  8. ΣΑς φταινε οι ξενοι, σας βρωμιζουν τη πολη υποτιθετε , σας καταναλωνουν το νερο , σας παιρνουν τις δουλειες και τις θεσεις παρκαρισματος ,.. το οτι εσεις καταντησατε μονοι σας το Λουτρακι περιγελο πως σας κανει να αισθανεστε ?Και δω δεν ειναι μονο το προβλημα οτι θα μεινουν τοσοι ανθρωποι στο δρομο αλλα δεν υπαρχει τιποτα απο δουλειες σε μια καθααρα τουριστικη πολη .Ουτε εργοστασια ουτε εταιρειες τιποτα. Το πατωσατε .Ο ενας θεις ψηφιζει οτι του γυαλιζει ,ο αλλος τον ξαδερφοκουμπαροδευτεροξαδερφο της κουνιαδοξαδερφης δαγκωτο δαγκωτο ομως για να μην βγει κανεις αλλος .
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ .

  9. δεν είναι τυχαίο ότι τα 400 χρόνια τουρκοκρατίας
    τα σταμάτησαν μη-αυτόχθονες.
    αμμορφωσιά και κουτοπονηριά είναι αυτκοκτονικά χαρακτηριστικά του αυτόχθονα.

  10. Τα χαΛία μας τα μαυρα!!Πάντως ο Λογοθέτης ξέρει από δικαστήρια, έστω και εάν έστελνε πάντα τους δικηγόρους του και πότε δεν εμφανιζόταν ο ίδιος πάντα με κάποια πρόφαση,αλλά και από χρέη σε υπαλληλο που ακόμα εκρεμουν και ακόμα δεν έχει τελειώσει !!Οπότε είναι μαθημενος

  11. Ελπίζω να το δημοσιεύσετε γιατί όπερα επισημάνετε ούτε βρίζω ούτε προσβάλω καΝένα ,μόνο σας γράφω την αλήθεια και εάν θέλετε μπορείτε να το διαπιστώσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog