Αρκετά “περιπετειώδης” ήταν η σημερινή ημέρα τόσο για τον πρώην όσο και το νυν δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων…

Στις 12 το μεσημέρι, ο πρώην Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, οδηγήθηκε συνοδεία των ανδρών του ΑΤ Λουτρακίου στον Εισαγγελέα Κορίνθου με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Δείτε στο αποκλειστικό video του loutrakiblog.gr, τη στιγμή που οδηγείται στον Εισαγγελέα Κορίνθου ο Κώστας Λογοθέτης:

Ο λόγος; Τα χρέη της Κοινοπραξίας προς το ΙΚΑ ύψους περίπου 24 εκατομμυρίω ευρώ (τα 7 από αυτά αφορούν στα έτη 2013-2016 για τα οποία οδηγήθηκαν οι δύο πρώην δήμαρχοι), καθώς ο δήμος Λουτρακίου –Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων συμμετέχει στην κοινοπραξία κατέχοντας ποσοστό 16%, ενώ το υπόλοιπο 84% ανήκει στην «Club Hotel Λουτράκι».

Στο πλευρό του, βρέθηκαν η γυναίκα του, ο Δημοτικός του σύμβουλος, Θανάσης Μουζάκης αλλά και αρκετοί φίλοι, προκειμένου να του συμπαρασταθούν.

Στη συνέχεια, αφού εξηγήθηκε στην Εισαγγελία ότι τα χρέη δεν αφορούν μόνο στη θητεία του Κώστα Λογοθέτη στη Δημαρχεία αλλά και τα επόμενα έτη, έδωσε σήμα για σύλληψη και του νυν δημάρχου, Γιώργου Γκιώνη, ο οποίος προσήλθε αργότερα αυτοβούλως. Μαζί του και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας.

Σύμφωνα με το Νόμο, οι δύο δήμαρχοι οδηγήθηκαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου όπου ζητήθηκε και πάρθηκε προθεσμία λίγων ημερών, προκειμένου να προσκομίσουν οι δικηγόροι τα απαραίτητα έγγραφα και να ετοιμάσουν την απολογία.

Δείτε τις δηλώσεις του Κώστα Λογοθέτη:

Δείτε τις δηλώσεις του Γιώργου Γκιώνη: