Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Διώρυγα εγκατέστησε πινακίδες για ενημέρωση των οδηγών

- Advertisement -

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου, η Διοίκηση της ΑΕΔΙΚ λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των κατοίκων της Κορίνθου και του Λουτρακίου, που διέρχονται από την Βυθιζόμενη Γέφυρα Ποσειδωνίας και επιθυμώντας να…

συνδράμει στην διευκόλυνση των μετακινήσεών τους, εγκατέστησε φωτεινές ενημερωτικές πινακίδες προκειμένου να υπάρχει άμεση πληροφόρηση για την λειτουργία της Γέφυρας.  

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για τις μινι πινακιδουλες στην εισοδο της γιοφυρας λενε ;Που περνουν ενα ενα τα γραμματα κ περιμενεις μεχρι να συνθεσεις λεξη ? Χαχαχα.

  2. Μόνο στην Ελλάδα:
    Επί τέλους! Τώρα αποκτήσαμε πινακίδες που όταν φτάσει κανείς στη γέφυρα, δεν χρειάζεται να κοιτάξει την ίδια τη γέφυρα, μπορεί να κοιτάξει την πινακίδα και να δει αν είναι ανοιχτή ή κλειστή! Μιλάμε για τεράστια συνδρομή στη μετακίνηση των κατοίκων της περιοχής. Φυσικά στην Κόρινθο εδώ και χρόνια η μοναδική πινακίδα δεν λειτουργεί, αλλά οι φωστήρες έβαλαν πινακίδα επάνω στην ίδια τη γέφυρα. Καμιά εξήγηση;
    ΥΓ. Πόσο κόστισε το μεγαλοφυές αυτό έργο; Ποιος έκανε μελέτη; Τι ώρα πήρε το όποιο δίπλωμά του;

  3. Καλή η ενέργεια σας,όμως μισή. Γιατί η πινακίδα απο Κόρινθο προς Λουτράκι είναι μόνιμα εκτός! Και αυτή είναι κυρίως που εξυπηρετεί όταν κανείς έρχεται απο Κόρινθο. Κάντε κάτι γι αυτή και θα είμαστε ευγνώμονες.

  4. η πινακίδα που έχετε βάλει δεν κάνει ούτε για προσθήκη καταστήματος είναι τόσο μικρή που δεν μπορεί να το διαβάσει κανένας.
    Και φυσικά ούτε λόγος για ενημέρωση στα αγγλικά σε ένα από τα πιο τουριστικά μέρη της πελοποννήσου.
    Σα δε ντρεπεστε λιγο κοροϊδεύ την κοινωνία.
    Το μαλλί ποσό πήγε για να έχουμε καλό ερώτημα

  5. Υπάρχει μια εφαρμoγή-ιστοσελίδα που ενημερώνει.
    Είναι η http://www.topvision.gr/korinthos/

    Εγώ τη χρησιμοποιώ εδώ και μια εβδομάδα (ακόμα και μέσω του κινητού μου τηλεφώνου) και μέχρι στιγμής τη βρίσκω αξιόπιστη.
    Αλήθεια, γιατί δεν την έχουν κάνει ευρέως γνωστή;;;

    Όσο για τις πινακιδούλες που έχουν τοποθετηθεί λίγα μόνο μέτρα πριν τη γέφυρα (!!!) είναι αστείο και να το σχολιάσουμε.

    Αντίθετα η πινακίδα στα φανάρια της Σχολής Μηχανικού λειτουργεί καλά το τελευταίο διάστημα. Η πινακίδα στην Κόρινθο δυστυχώς είναι ανύπαρκτη εδώ και πάρα πολύ καιρό…

  6. Μαλακια εκαναν… Αφου την εβαλαν 10 μετρα πριν μπεις στην γεφυρα,τσαμπα τα λεφτα. Θα μπορουσε να βγαινει ο υπαλληλος της γεφυρας με την ντουντουκα και να φωναζει αν ειναι ανοιχτη….

  7. Είναι τόσο πρόχειρα φτιαγμένη αυτή η εφαρμογή που είτε να την σχολιάσεις δεν αξίζει!!! Είναι δυνατόν στην εφαρμογή των ΙΣΘΜΙΩΝ να αναγράφει η "γερφυρα είναι ανοιχτή". Ποια γέρφυρα βρε ζαγάρια; Σα δε ντρέπεστε!!!!

  8. Ντροπή και αίσχος! Στην Κόρινθο με τον Δημαρχάρα με τα πασαλάκια και την έλλειψη αστικής γραμμής το φανάρι δεν λειτουργεί απο τις 5 Σεπτέμβρη 2016! Στο Λουτράκι φταίμε μόνοι μας

  9. Τι νοημα εχει αυτη η απομίμηση πινακίδας που δεν μπορει να την διαβάσει κανεις,και μαλιστα σε ενα σημείο που οταν φτασεις ειναι ευκολο να δεις αν δουλευει ή οχι η γεφυρα;
    Παρτε ρε ανθρωποι λιγο χρωμα και βαφτε την γεφυρα και τα μεταλλικά εξαρτήματα της ( μπάρες, καγκελα κτλ)που έχουν σκουριάσει ρίξτε και λίγο ασφαλτο στο δρομο που έχει μαυρα χαλια, και αφήστε τις σπαταλες για τα περιττά!

  10. Βοηθάει, όταν είναι κλειστή γράφει σε πόση ώρα θα ανοίξει , χρήσιμο είναι.
    Το θέμα είναι να το ξέρεις πριν πάρεις τον δρόμο για την γέφυρα. Το link που έβαλε ο Γιάννης
    http://www.topvision.gr/korinthos/ δεν το γνώριζα ,ελπίζω να είναι αξιόπιστο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog