Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑΟΛ: Άνανδρη επίθεση

- Advertisement -

Μπορεί να διανύουμε τον 21ο αιώνα, το ποδόσφαιρο να αλλάζει με γοργούς ρυθμούς, αλλά φαίνεται ότι ορισμένα πράγματα παραμένουν ίδια και αναλλοίωτα, όσα χρόνια και αν περάσουν…

Στο 79ο λεπτό του σημερινού αγώνα εναντίον του Αιολικού και μετά την επίτευξη του γκολ από τον Κωβαίο, οι τρεις παράγοντες της ομάδας που συνόδευαν την αποστολή των οράνιε στη Μυτιλήνη και βρίσκονταν σε μια γωνία στην κερκίδα του γηπέδου των Λουτρών έκαναν το …αδιανόητο. Πανηγύρισαν!

Ο πρόεδρος κ. Καναβός, ο γραμματέας κ. Γέρου και το μέλος του Δ.Σ κ. Πάστρας δέχτηκαν άνανδρη επίθεση από μια ομάδα 10-15 ατόμων που  κινήθηκαν εναντίον τους, τους προπηλάκισαν και τους έβρισαν, ενώ κάποιοι εξ αυτών τους κλότσησαν.

Η αντίδραση των αστυνομικών ήταν καθυστερημένη. Τριακόσιοι περίπου φίλοι των γηπεδούχων και τρεις παράγοντες της φιλοξενούμενης ομάδας, που να πάει το μυαλό των ανθρώπων ότι θα συμβεί ένα τέτοιο περιστατικό?

Τελικά, με την επέμβαση της αστυνομικής δύναμης η κατάσταση «εκτονώθηκε» με τους παράγοντες των οράνιε να φυγαδεύονται καλού κακού εκτός γηπέδου ή για την ακρίβεια στην είσοδο του γηπέδου έως το τέλος της αναμέτρησης.

Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο Λουτράκι ευχαριστεί τον πρώην πρόεδρο του Αιολικού κ. Γριπιώτη για τη στάση και την πολύτιμη παρέμβαση του στην επίθεση που δέχτηκαν τα μέλη μας.

Κανονισμός απαγόρευσης πανηγυρισμού γκολ της ομάδας σου δεν υπάρχει και φυσικά (και ευτυχώς) δεν θα υπάρξει ποτέ. Φαίνεται όμως ότι για ορισμένους (ας πούμε) φιλάθλους αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Δυστυχώς, στη σύγχρονη Ελλάδα μας, ακόμη και η έννοια της “μαγκιάς” έχει κατρακυλήσει σε απύθμενο τέλμα.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αυτα γινονται παντου εκτος εδρας ,γιατι εδω στο λουτρακι υπαρχουν 2-3 [φιλαθλοι] που ανοιγουν το στομα τους και δεν ξερουν τι λενε .

  2. Οι Αιολικοί έχουν κάνει επεισόδια και εδώ στο Λουτρακι. Πριν δύο χρόνια πήγαν να κάνουν ντου στους πάγκους.
    Βρίσιμο υπάρχει παντού , άλλο πράγμα όμως να ΑΓΓΙΖΕΙΣ,προπονητή,παράγοντα,φίλαθλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog