Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κοσμοπλημμύρα στο Αποκριάτικο γλέντι του Ίβυκου – Δείτε φωτογραφίες

- Advertisement -

Ο Σύνδεσμος Λουτρακιωτών – Περαχωριτών ΄΄Ο ΙΒΥΚΟΣ΄΄ , θέλει να εκφράσει τις θερμότατες ευχαριστίες του σε όλο τον κόσμο που μας τίμησε το Σάββατο 4/02 στον Αποκριάτικο Χορό μας στο ‘’Βενετσάνο Grande Restaurant ‘’ σε συνεργασία με την Λαογραφική Στέγη Κορίνθου…

Μια εκπληκτική βραδιά χάρισαν ο Παναγιώτης Λάλεζας, ο Γιάννης Παυλόπουλος και η ορχήστρα τους με πολύ χορό και παραδοσιακή μουσική στη κατάμεστη αίθουσα, σε συνδυασμό με 15 Πολιτιστικούς συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους από πολλές περιοχές.

Ο ΙΒΥΚΟΣ θα συνεχίσει δυναμικά την παρουσία του στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας με αρκετές δράσεις πολιτισμού αλλά και κοινωνικού χαρακτήρα.

Την παρουσία τους στην εκδήλωση μας τίμησαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αναστάσιος Σακελλαρίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Στάθης Συλαϊδής και ο Διοικητής του Α.Τ. Λουτρακίου κ. Πιπέρης.

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εσύ αν θέλεις μπορείς να κλειστεις σπίτι σου, οι υπόλοιποι όσο μπορούμε και όποτε μπορούμε θα διασκεδάζουμε για να μην τρελαθούμε τελείως.

  2. Το σταθερο παρεακι οικογενειων που καθαριζει χιλιαδες ευρω απο τον Δημο καθε χρονο συν τις συνδρομες απο τους χορευτες . Προσφορα στον τοπο μηδαμινη .Τα ιδια και τα ιδια απο παραστασεις καθε χρονο απο παιδι που θυμαμαι . Το γλυκο να μοιραζετε σωστα για τις γνωστες οικογενειες και απ τα αλλα …..αλλα λογια να αγαποιομαστε

  3. Το να μην σου αρέσει ο συγκεκριμένος τρόπος διασκέδασης είναι σαφέστατα δεκτό.το να κριτικαρεις όμως αυτούς που διασκεδάζουν με αυτόν τον τρόπο επειδή ακριβως δεν αρεσει σε σένα είναι απαράδεκτο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog