Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Πολύ κοντά στο deal το ξενοδοχείο του Ποσειδώνα στο Λουτράκι με τη Wyndham

- Advertisement -

Ένα δίμηνο μετά την επίσημη έλευσή της στην Ελλάδα με την έναρξη λειτουργίας του νέου, 5άστερου Wyndham Grand Athens στην πλατεία Καραϊσκάκη, ο αμερικανικός όμιλος φαίνεται ότι προχωρά στη δεύτερή του κίνηση στην ελληνική αγορά, αυτή τη φορά στην περιοχή του Λουτρακίου…

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Wyndham προχωρά σε συμφωνία, προκειμένου να εντάξει κάτω από την ομπρέλα του ομίλου το ξενοδοχείο Poseidon στο Λουτράκι, το οποίο περιλαμβάνει και βίλες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ξενοδοχειακή μονάδα συζητείται να ενταχθεί κάτω από την ομπρέλα της αλυσίδας του ομίλου Ramada, ενώ οι βίλες κάτω από το brand της Wyndham. Στο brand Ramada της Wyndham εντάσσονται αυτή τη στιγμή πάνω από 800 ξενοδοχεία σε 63 χώρες.

Oσον αφορά το Poseidon Resort περιλαμβάνει συνολικά 320 πολυτελή δωμάτια, με το κεντρικό κτίριο, τα bungalows, τις σουίτες και τις Esperides Villas & Suites, ενώ διαθέτει επιπλέον 5 εστιατόρια, ένα μοντέρνο συνεδριακό κέντρο για 450 άτομα, αθλητικές εγκαταστάσεις, κέντρο ευεξίας κ.τ.λ..

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν βεράντες με θέα προς τον κορινθιακό κόλπο ή τους κήπους, ενώ από τις 56 Villas & Suites, 17 διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες. Το ξενοδοχείο βρίσκεται 2χλμ μετά τη λουτρόπολη του Λουτρακίου, μία ώρα απόσταση από την Αθήνα και το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Επίδαυρος, Μυκήνες, Ναύπλιο, Αρχαία Κόρινθος είναι μερικές από τις περιοχές ενδιαφέροντος με εύκολη πρόσβαση από το resort.

Σημειώνεται εδώ ότι, εκτός από το Poseidon στο Λουτράκι, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αμερικανικός όμιλος βρίσκεται σε συζητήσεις για μία ακόμη μονάδα στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Oι εκπρόσωποι της Wyndham, με αφορμή τη λειτουργία του νέου Wyndham Grand στην πλατεία Καραϊσκάκη στις αρχές Δεκεμβρίου του 2016, είχαν δηλώσει ότι το νέο 5άστερο στο ακίνητο του ομίλου Βιοχάλκο «θα αποτελέσει την αφετηρία δράσης και δυναμικής παρουσίας της στην ελληνική αγορά», σχέδια τα οποία φαίνεται να επιταχύνονται, δεδομένης και της δυναμικής του ελληνικού τουρισμού και το νέο έτος.

Τα σχέδια για το «άνοιγμα» του αμερικανικού ομίλου στην ελληνική αγορά ανέλαβε να πραγματοποιήσει η Zeus International, μία ελληνική εταιρία που προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ιδρύματα και οργανισμούς, καθώς και υπηρεσίες ανάπτυξης και management σε ξενοδοχεία, ούσα ήδη υπεύθυνη για τη λειτουργία ξενοδοχείων εντός κι εκτός Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και το Poseidon Resort του Λουτρακίου.

Η Wyndham Hotel Group είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ξενοδοχείων στον κόσμο με βάση τον αριθμό των ξενοδοχείων της, ενώ παράλληλα είναι μία από τις τρεις επιχειρηματικές μονάδες φιλοξενίας της Wyndham Worldwide. Τόσο ως δικαιοπάροχος της ονομασίας ξενοδοχείων (franchisor), όσο και ως πάροχος υπηρεσιών διαχείρισης ξενοδοχείων, το διεθνές χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει 8.000 ξενοδοχεία και περισσότερα από 679.100 δωμάτια σε 73 χώρες, με τις εξής εμπορικές ονομασίες: Dolce Hotels and Resorts, Wyndham Grand, Wyndham Hotels and Resorts, Wyndham Garden Hotels, TRYP by Wyndham, Wingate by Wyndham, Hawthorn Suites by Wyndham, Microtel Inn & Suites by Wyndham, Ramada, Baymont Inn & Suites, Days Inn, Super 8, Howard Johnson, Travelodge και Knights Inn. Wyndham Rewards.

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog