Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα σας καλωσορίζει στο νέο διαδικτυακό του τόπο!

- Advertisement -

Ο νέος, ανανεωμένος διαδικτυακός τόπος του Ιδρύματος, ευελπιστεί να αποτελέσει ένα δυναμικό κανάλι επικοινωνίας με το κοινό της Κορινθίας αλλά και ευρύτερα…
Μέσα από το site μας, μπορείτε να ενημερώνεστε εύκολα, γρήγορα και απλά για τα νέα του ιδρύματος, τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις, να αντλείτε πληροφορίες για τους σκοπούς, τα τμήματα και τις δράσεις που οργανώνονται ενώ στο ξεχωριστό μενού για το Καλογεροπούλειο Ωδείο έχετε άμεσα πρόσβαση στους τομείς σπουδών του και στο εκπαιδευτικό δυναμικό μας.

Με σύγχρονη εμφάνιση, εμπλουτισμένες δυνατότητες επικοινωνίας, άμεση σύνδεση με τα social media αλλά και ειδική προσαρμογή σε κινητές συσκευές και tablet αποτελεί ένα χρηστικό εργαλείο προσαρμοζόμενο στις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου.

Επίσης μέσω της ειδικής πλατφόρμας που παρέχεται στη σελίδα της επικοινωνίας, μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες και να καταθέσετε ερωτήματα ή ακόμα και τις δικές σας προτάσεις σχετικά με το Ίδρυμα.

Την κατασκευή της νέας ιστοσελίδας ανέλαβε η εταιρεία Focus on Web. Το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα και το Διοικητικό του Συμβούλιο ευχαριστούν θερμά τον Στέλιο Σοφό και την Ολίβια Στέφη για τις υπηρεσίες που παρείχαν στο Ίδρυμα.

www.fondationkaloy.com

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog