Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Το Θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Κορινθίων έκοψε την πίτα του (Εικόνες)

- Advertisement -

Το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Κορινθίων έκοψε την καθιερωμένη Βασιλόπιτα στο ζεστό υπόγειο χώρο προβών του Δημοτικού Θεάτρου, παρουσία του Προέδρου του Κ.Ε.Π.Α.Π Παναγιώτη Λαμπρινού, του Θιάσου μας και φίλων του Θεάτρου…


Καθένας πήρε το ”κομμάτι” που του αναλογεί για να γλυκαθεί να κάνει μια ευχή και να συνεχίσει να καταθέτει το δικό του κομμάτι ψυχής στο ”ερασιτεχνικό” θέατρο της πόλη μας.Με ένα ποτήρι κρασί και φαγητό από τον πλούσιο μπουφέ που ετοιμάσαμε όλοι μαζί,ξεγελάσαμε την ”μοναξιά” του σχοινοβάτη και δώσαμε υπόσχεση να μη προδώσουμε πότε τον δεσμό ”φιλίας” που μας ενώνει τόσα χρόνια. Φέτος πάνω από 18 άτομα επί σκηνής θα σεργιανίσουν στις μνήμες του τόπου μας με τον γνωστό τρόπο που το θεατρικό εργαστήρι ξέρει να σας ταξιδεύει και να σας συγκινεί.Φυσικά η αγκαλιά μας είναι πάντα ανοιχτή για όλους εσάς που θέλετε να γίνεται μέλος της προσπάθειάς μας.

Τελειώνοντας,θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Πρόεδρο του ΚΕΠΑΠ και ”φίλο” πάνω από όλα του Θεατρικού εργαστηρίου που τόσα χρόνια μας στηρίζει και μας αγκαλιάζει, πρώτα -πρώτα ξεχωριστά τον καθένα ως προσωπικότητα.


Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον σκηνοθέτη μας Γιώργο Τζαβάρα που δεν μας κάνει ”καλούς” ηθοποιούς αλλά καλύτερους ανθρώπους.Με αυτή την καλοσύνη θα πορευτούμε και φέτος μέχρι να ανταμώσουμε σε λίγους μήνες από τώρα. Καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας! (Φωτογράφιση Τσέτσι Τσάνκοβ)…..

Αυτά έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο σκηνοθέτης Γιώργος Τζαβάρας

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog