Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πώς είπατε; Ο Τσίπρας έφυγε από τη συνέντευξη τύπου για να πιει νερό; Για δείτε όλο το video

- Advertisement -

Τη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα με τον Ουκρανό πρόεδρο Πέτρο Ποροσένκο σημάδεψε η στιγμή που ο έλληνας πρωθυπουργός έφυγε από το πλάνο για να πάει να φέρει ένα μπουκαλάκι νερό. Ή τουλάχιστον έτσι θέλησαν να το παρουσιάσουν ορισμένα ελληνικά media που δεν χάνουν ευκαιρία να ασκήσουν αντιπολίτευση ακόμη και για ζητήματα ήσσονος σημασίας…

Τι έκαναν λοιπόν; Έκοψαν ένα συγκεκριμένο απόσπασμα λίγων δευτερολέπτων το δημοσίευσαν και το εμφανίζουν ως παρατράγουδο γράφοντας ότι ο Τσίπρας άφησε στα κρύα του λουτρού τον Ποροσένκο για να πάει να πιεί νερό. Φυσικά το βίντεο έχει ήδη κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου πολλοί επιτίθενται στον πρωθυπουργό γιατί δήθεν είναι αδιάφορος, δεν στέκεται στο ύψος που επιβάλλει η θέση του και ο θεσμικός του ρόλος κ.ά.

Ακόμη και αυτό το αστείο κατά τ’ άλλα στιγμιότυπο, δυστυχώς για τον ελληνικό Τύπο, είναι προϊόν «μονταζιέρας». Κι αυτό γιατί, όπως μόνοι σας μπορείτε να διαπιστώσετε, το ίδιο ακριβώς έκανε πριν από τον Τσίπρα και ο ουκρανός πρόεδρος. Το στοιχείο αυτό αποκρύφθηκε βεβαίως από τα εγχώρια media τα οποία προφανώς είχαν ολόκληρο το βίντεο επέλεξαν όμως να το μοντάρουν, ώστε να εμφανίσουν τον πρωθυπουργό αδιάφορο.

Η δημοσιογραφία και η μονταζιέρα βεβαίως βεβαίως, στα καλύτερά τους…

Ιδού το επίμαχο στιγμιότυπο

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog