Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Aπαράδεκτος στο Λουτράκι

- Advertisement -

Από αναγνώστη:Μετά από πολλές ενοχλήσεις στον κάτοχο του συγκεκριμένου αυτοκινήτου….
να μην το παρκάρει επάνω στο πεζοδρόμιο , ήρθε ή σειρά της καταγγελίας σήμερα στο αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου το οποίο σε 10 λεπτά έστειλε περιπολικό και έκοψε κλήση στον εν λόγω κύριο .

Η απάντηση του όταν είδε την κλήση ήταν  ( εγώ εδώ θα το βάζω πάντα και όποιος γουστάρει )

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ναι ε ? να ηταν το μονο πανω στο πεζοδρομιο στο Λουτρακι θα ηταν καλα !με τα λαχανικα γιατι δεν κανετε κατι που εχουν κλεισει τα καφασια το μισο πεζοδρομιο και το αλλο μισο ειναι για τους πελατες που ψωνιζουν και ο δρομος μπροστα παρκινγκ πελατων ?Με τις βαρκες που ειναι παρκαρισμενες μονιμα τι θα κανουμε ?

  2. Αν η απάντηση ήταν αυτή τότε την επόμενη φορά θα πρέπει να του το μαζέψουνε να του το πάνε στην τροχαία,να πληρώσει ένα κάρο λεφτά για να το πάρει χωρίς την έκπτωση για να δούμε αν θα το ξαναβάλει.Αν γίνει 2-3 φορές ακόμα θα συνετιστεί πιστέυω

  3. Εξακολουθώ να επιμένω ότι μόνοι μας έχουμε δημιουργήσει "απαράδεκτους". Ψάξτε σε ΟΛΟΥΣ τους κεντρικούς δρόμους οι καταστηματάρχες κρατάνε τουλάχιστον δύο θέσεις. Δεν σας γράφω ονόματα γιατί έτσι κι' αλλιώς δεν τα δημοσιεύετε.

  4. να πατε και στην Μεγ. Αλεξανδρου να γραψετε εχει καταντησει αηδια το πρωτο τετραγωνο το εχουν κοψει <> .Ουτε παρκαρισμα κανεις ουτε να περπατησεις στο πεζοδρομιο .Το πρωι ο αλλος ειχε βαλει καφασια για να βαζει το φορτηγακι απ εξω απο το μαγαζι με τα προιοντα ελιας !.. οι αλλοι εχουν βαλει παλιομηχανακια για παρκινγκ πελατων . Βαλτε απαγορευεται η εισοδος ιδιωτικος δρομος να τελειωνουμε !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog