Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αυτή είναι η αφίσα για το Καρναβάλι του Λουτρακίου 2017

- Advertisement -

Δείτε την αφίσα για το Καρναβάλι του Λουτρακίου 2017…

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το πρόγραμμα " αναβαθμίζει " σε σκυλότοπο το Αριστοκρατικό Λουτράκι. Εύγε. Ανοίξτε τα μάτια σας που είναι η παράδοση; Η αφίσα πολύ ωραία δεν φτάνει όμως.

  2. Τον Αρέμη Σώρρα να προσκαλέσουμε την παραμονή Καθαράς Δευτέρας και το καρναβάλι είναι εδώ, ενωμένο δυνατό…και πιο φτηνό. Και θα έχει και επιτυχία, διότι θα έρθει κόσμος να τον ακούσει, αυτοί που πιστεύουν ότι έχουν ξεχρεώσει με το εξώδικο που απέστειλαν στις εφορίες τους! Είναι ντυμένος ο άνθρωπος, έβαλε αυτό το καταπληκτικό μούσι!!!

  3. Αξιοτιμο loutraki blog πιστευω πως μιζερες και κακομοιρες αποψεις με σκοπο να βλαψουν τον δημαρχο (σε σχολια για μια αφισα ,εαν ειναι δυνατον ) δεν εχουν θεση σε αυτην την αναρτηση διοτι στην "τελικη"εκτος οτι κανουν κακο στο τοπο που περιμενει να δουλεψει αυτες τις μερες υπαρχουν και δημοτες που δεν τα βλεπουν ολα μιζερα στην ζωη τους, τελος η αφισα ειναι πολυ καλη, μπραβο στην προσπαθεια ολων,στον δημο, τους συλλογους,τους εθελοντες δημοτες,τα σχολεια κλπ, καλη επιτυχια στο λουτρακι μας !!

  4. 6:25 μ.μ. Αφήσαμε τον δήμαρχο να μεταβεί στο εξωτερικό με λεφτά μας από τα δημοτικά τέλη για να αυξήσει τον τουρισμό μας. Μπορείς να μου πεις τι έφερε πίσω? Τί θα έχουμε να περιμένουμε το καλοκαίρι? Εκ του ασφαλούς φυσικά εννοώ, όχι λόγια του αέρος…

  5. 6.25 Ενας δημαρχος δεν περιμενει 5-6 αρνητικα σχολια για να θιχτει η εικονα του . Ολοι φαινονται στα εργα τους ανα τετραετια .
    Το οτι εχεις συμπαθιες εσυ δεν σημαινει οτι και ολα πανε καλα .Πρεπει να βλεπουμε πιο περα απο το μισο μετρο. Θεωρεις οτι η πολη αυτη προσφερει τα μεγιστα στους δημοτες ? τραβα μαζεψε τα σπασμενα τσιμεντα και τα σιδερα που εξεχουν απο τα τσιμεντενια παγκακια στους καθετους πεζοδρομους της παραλιας .Δεν θα πω για την παραλια κατω ..αστο . Θα ξεφτυλιστουμε παλι .

  6. Ειστε κορυφαιοι!! Καταφερατε να κανετε το καρναβαλι, αυτο που λεει το ονομα του : ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!!!! ρε τι ασχετοι που εισατε. Τυχαια βουλιαζεται τον τοπο, ή βρισκεσται σε αποστολη? τι αλλο να πω….

  7. 6:25 μ.μ. θα μπορούσες απλά να γράψεις ζήτω ο δήμαρχος και η αφίσα.
    Τι τα θέλεις τα πολλά τα λόγια γκιωνοπαρμένε;
    Δεν πείθεις κανέναν αφού όλοι μας ζούμε στο λουτράκι και βλέπουμε πως το κατάντησαν οι μόνιμοι εχθροί του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog