Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Το βιογραφικό του νέου Αντιδημάρχου Πολεοδομίας, Κώστα Παντελέου

- Advertisement -

Δείτε το βιογραφικό του νέου Αντιδημάρχου Πολεοδομίας του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Κώστα Παντελέου…

Γεννήθηκα την 10η Νοεμβρίου 1977 στην Κόρινθο. Τελείωσα την υποχρεωτική εκπαίδευση στο Λουτράκι κι έκτοτε εργαζόμουν καθημερινά στον οικογενειακό φούρνο με τον πατέρα μου Παύλο,τη μητέρα μου Ελένη και την αδελφή μου Γεωργία στο Λουτράκι Κορινθίας.

Αφού εκπλήρωσα τις στρατιωτικές υποχρεώσεις μου στο Πυροβολικό, από το 1998 ασκώ το επάγγελμα του μεσίτη αστικών συμβάσεων στο Λουτράκι. Παραλλήλως δραστηριοποιούμαι στις οικοδομικές επιχειρήσεις στον Δήμο μας και διατηρώ ραδιοφωνικό σταθμό στο Λουτράκι με την επωνυμία L-RADIO. Από του έτους 2010 είμαι παντρεμένος με την Παρασκευή Μελέτση του Αργυρίου κι έχουμε αποκτήσει τρία τέκνα την Ελένη, 6 ετών, τον Παύλο 5 ετών και ένα αγόρι 3 μηνών. Ζω στο Λουτράκι όπου έχω αναπτύξει κοινωνική, οικογενειακή κι επαγγελματική δραστηριότητα.

- Advertisement -

95 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πίσω από την ανωνυμία έχετε άποψη και λέτε εξυπνάδες μπείτε στο http://www.diak.gr μάθετε τι σημαίνει πιστοποίηση κατά EN ISO 9001:2015 επικοινωνήστε κατά πρόσωπο μαζί μου και θα έχετε το μεγάλο μου μυστικό όπλο τις ετήσιες εισφορές μου σε Δ.Τ.-Δ.Φ.-Τ.Α.Π. καθώς και άμεσους φόρους και ασφαλιστικά Ταμεία γιατί έχετε άποψη δίχως να πληρώνετε ονόματα με περικεφαλαία…

  2. Ston 7:51 π.μ
    Πάλι τα ίδια με τα www ……..!
    Κανένας δεν συκοφάντησε ότι δεν πληρώνεις εφορεία κτλ, Απλός το βιογραφικό σου είπαμε ..
    Να σε μάθουμε κύριε ποιος είσαι….?
    Και εμείς και οι παλαιότεροι όπου δεν σε ξέρουν καθόλου..!
    Απλά πράγματα..

  3. Κακομοιριδες ανώνυμοι ντρέπεστε ακόμη και για το όνομά σας ζηλόφθονοι και μικροπρεπείς είσαστε και θα συνεχίσετε να ζείτε στην μιζέρια του φόβου σας. Ποτέ δεν υπήρξε η ανάγκη να ζητηθεί η επώνυμη άποψη σας και εδώ βγάζετε τον οχετό που έχετε και παράγετε στην ψυχή σας. Ένα παληκάρι δεν διάβασε τον νόμο που κοινοποίησα να διαπιστώσει ότι τον επαγγελματισμό προσβάλω και όχι την θέση που του παραχωρήθηκε.

  4. Ο Μουρατίδης έχει τα κότσια, το σθένος, την παλικαριά, τον ανδρισμό να βάζει το -ιδης στο όνομά του. Και είναι και Κύριος με "Κ" Κεφαλαίο. Κατάλαβες? Για ρίξε μας το ονοματάκι σου…αν τολμάς. Άντε να σε δούμε…Αλλά, τσιχλόφουσκα η απάντηση του 3.45… χαχαχαχαχα!

  5. 12.37 είσαι με τα σωστά σου? Πολεοδόμος ο φούρναρης ρε? Για σένα μπορεί να ξέρει αρκετά (…κουλούρια να πλάθει άραγε?), αλλά εσύ μια φορά δεν ξέρεις την τύφλα σου, τρομάρα σου!!!!

  6. Αφού το πας έτσι…!!
    Βάλε το βιογραφικό σου, και ιδίως όταν ήσουν καραβανάς στον στρατό…
    Και γιατί έφυγες……?
    Και μετά θα έλθουμε στα χαχαχα..

  7. Ο μπουλη που το παίζει διαχειριστής να κρίνει ποιον ρωτάω εγώ ο απλός πολίτης. Καθρέφτη έχεις να δεις τα χάλια σου εεεεε?

  8. Πρώτον βλαχε εσύ με το ρε!Ο Μπισμπικης ελαιοτριερό, η Πρωτοππαπα δασκάλα, ο Σακελλαρίου γυμναστής και ο Παντελεου Μεσιτης και πρώην Αρτοποιος βλαχε.Με αυτούς τους ανθρώπους βγήκε η δημοτική αρχή του τόπου μας ….ΑΠΟ ΑΠΛΟΎΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΎΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ…ζοριζεσαι εεεε….12.37 πολύ βλέπω!

  9. Πρώτον βλαχε εσύ με το ρε!Ο Μπισμπικης ελαιοτριερό, η Πρωτοππαπα δασκάλα, ο Σακελλαρίου γυμναστής και ο Παντελεου Μεσιτης και πρώην Αρτοποιος βλαχε.Με αυτούς τους ανθρώπους βγήκε η δημοτική αρχή του τόπου μας ….ΑΠΟ ΑΠΛΟΎΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΎΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ…ζοριζεσαι εεεε….12.37 πολύ βλέπω!

  10. Ο μπουλη που το παίζει διαχειριστής να κρίνει ποιον ρωτάω εγώ ο απλός πολίτης. Καθρέφτη έχεις να δεις τα χάλια σου εεεεε?

  11. 8:35 μ.μ. ηρεμησε γιατι συν τοις άλλοις καρφώνεσαι είσαι αυτός που έγραψε όλα τα σχολια εναντιον του Παντελέου.
    Αυτό σημαίνει ή έχεις προσωπικά μαζί του, ή ζηλεύεις, ή εφαγε την θεση καποιου δικού σου…
    γι αυτο ξυδι και θα σου περάσει

  12. Αυτό ομως δεν σημαίνει πώς είναι και πάντα ανήθικο όπως υπονοείς εσύ 6:21μ.μ.
    Και στο κάτω κάτω τον ψήφισε ο κόσμος το συγκεκριμένο πλέον αντιδημάρχο.
    Εσύ που τα βλέπεις όλα μαύρα εκ των προτέρων δεν σε ψήφισε κανένας

  13. 7:21 ώ τι σχόλιο θα πρέπει να έμεινες ξάγρυπνος τουλάχιστον πέντε μερόνυχτα για να το σκεφτείς…
    Λουτράκι μπλογκ ετσι βαλτους τα σχολια ολα για να γελοιοποιήθουν

  14. 9:02 τι εμπάθεια διαποτίζει κάποιους τενεκέδες που δυστυχώς αυτοαποκαλούνται άνθρωποι και υποστηρίζουν το ανορθόδοξο περί αντιδημάρχων άνευ προσόντων. Τελικώς θα μας χαρίσεις το επωνυμάκι σου? Τόσοι και τόσοι σε έχουν ρωτήσει εδώ μέσα, αλλά απάντηση δεν παίρνουμε. Θα βοηθήσει αν κάνουμε καμία παράκληση στην Παναγία Σουμελά?

  15. Ston 10:58μμ -10:59 μμ
    Και τι σχέση έχει τα σχολιό σου με το σχόλιο μου (12:37)…
    Τα ίδια δεν λέμε…??
    Μεθυσμένος είσαι και δεν βλέπεις καλά την ώρα…??
    Για άλλον ήταν…??

  16. Stin 10:21 π.μ
    Εφόσον εσύ μπορείς να μας προτείνεις κάποιον από το παρών δημοτικό συμβούλιο….!
    Γιατί δεν μας το λες ..να δούμε αν αυτός έχει όλα τα προσόντα για αυτό…??
    Η παροιμία λέει: στους τυφλούς , ο μονόφθαλμος βασιλεύει..
    Έτσι και για μένα, αυτός είναι πολύ καλύτερος και (γνώστης)για αυτήν θέσει από τον Μπισπίκη κ.α…
    Και μην με πεις Γκιωνάνθρωπο πάλι…!
    Όσο για το ονομά μου όπως καλά ξέρεις δεν έχω κανένα πρόβλημα να το βάλω…!
    Άλλοι, όπως εσύ π.χ θα έχεις πρόβλημα…!
    ΥΓ Βάλε μια ανάρτηση και την επόμενη μέρα θα αναγκαστείς να τους πεις να βγάλουν όλα τα σχόλια ή θα ζητήσεις να την σβήσουν…!!
    Αντε ρε…

  17. 7:21..δουλευεις σε φούρνο ή ζαχαροπλαστειο μάλλον και πας για δουλεια (που δεν εχεις)και γράφεις για τον Παντελεου που ότι δουλειά κάνει την κανει σωσταααα????

  18. 7 μαρτίου, 11:10 π.μ. το βιογραφικό είπες πως θέλεις? Για πάρε σωστή πόζα, πιο ψηλά το κεφάλι, πιο καμάρι, χαμογέλασε. Ορίστε, έφυγε, χλαααααατς!!!! Εντάξει? Το παρέλαβες??? Σου άρεσε?

  19. Μπάρμπα 12:37 αν πιστεύεις ότι είναι ικανός ο Παντελέου επειδή είναι νέος, μου κάνει εντύπωση που δεν σε έχω πετύχει κάπου, γιατί εσύ όχι μόνο κυκλοφορείς με περικεφαλαία, αλλά κοιμάσαι και με δαύτη! ρε που σε βρήκαμε…!!!!

  20. Μουρατίδη διαβασε το νομο (μεχρι το τέλος όμως) και μετα πέτα τις μπουρδες σου …. Καρφώνεσαι οτι δεν ξέρεις ανάγνωση έτσι όπως επιμένεις

  21. κακομοιρη ανωνυμε χαχαχα αποκάλυψες το μεγάλο μου μυστικό. Με φεκ του 1984 ήμουν μόνιμο στέλεχος των Ε.Δ. ενώ με πιστοποιητικό τύπου Α που εξέδωσε η ίδια αρχή με προτείνει για προτεραιότητα πρόσληψης στα Σώματα Ασφαλείας καθώς και προτεραιότητα πρόσληψης στον Δημόσιο τομέα κάτι που για ένα σφογγοκωλλάριο σαν και εσένα θα ήταν επαγγελματική αποκατάσταση όσο για τα θεμιτά και αθέμιτά σας προκαλώ και σας προσκαλώ σε δημόσιο διάλογο με ανοιχτά ονόματα εάν δεν κρύβεστε στην τιποτένια ανωνυμία σας.

  22. Μας τα μασάς λίγο … (Ε.Δ) σημαίνει για τον απλό άνθρωπο…
    Ένοπλες δυνάμεις …..δηλαδή του στρατού…??
    Δηλαδή από φαντάρος, δήλωσες μονιμότητα και έγινες δεκανέας…?? ( μία σαρδελίτσα…)
    Δηλαδή καραβανάς όπου λέμε και εμείς οι χωριάτες…
    Μετά τι έγινε, έφυγες ή σε απέλυσαν……??
    Και μετά, με τι βαθμό απολύθηκες υποδεκανέας…??
    Απάντησε σε αυτά και μετά…. θα ξανά επανέλθω με τα χαχαχα..

  23. Μήπως ξέρει περισσότερα από όλους εκεί μέσα ο Παντελεου που έχει σηκώσει 50 ακίνητα στο Λουτράκι περισσότερα από τον καθένα τους.Μπράβο Γκιωνη για την επιλογή που έκανες!

  24. ρε συ έρμε 4.44 ορκίστηκες στον Παντελέοντα? Στην Παναγία Σουμελά? Στα τσόκαρα που φοράς ή μήπως στην kawasa σου? Λέμε τώρα…

  25. 1:48 μ.μ. Αγαπητέ κύριε Μουρατίδη, μην χάνετε τον χρόνο σας ασχολούμενος μαζί του, διότι του έχουν μείνει απωθημένα από τότε που όλοι οι άλλοι χώθηκαν στο δημόσιο, σε καλά πόστα, και έμεινε εκείνος ένας απλός ανθιπυλαρχάκος της κλαδικής του άλλοτε κραταιού πασόκ, πιστός στον Ανδρέα. Και τώρα δεν τον προλαβαίνεις στο ξεροκόμματο…

  26. Αυτό το "εμείς οι Λουτρακιώτες" να μην το ξαναπείς απίθανε, 8:15 μ.μ. Όσοι σε γνωρίζουμε, χασκογελάμε. Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία πια. Ένα μάτσο λάθη είσαι, το ένα πίσω από το άλλο. Γιαυτό όχι σε τα μας αυτά ρε γερο-βρυκόλακα. Και στο λέω με κάθε καταδυτική ειλικρίνεια.

  27. Μας λέει και κακομοίρηδες ένας όπου ήρθε εδώ και έφαγε-έφαγε ψωμί…!
    Ένας άνθρωπος των δικαστηρίων, όπου δεν υπάρχει άλλος στην Κορινθία..!!
    Έχει βάλει εκατοντάδες φορές στο χέρι στο ευαγγέλιο (για να πει αλήθειες…! )
    Τον ξέρουν όλοι μέχρι οι καφετζήδες στο δικαστικό μέγαρο Κορίνθου…
    Και τώρα μας λέει αυτό :

    [[Ένα παληκάρι δεν διάβασε τον νόμο που κοινοποίησα να διαπιστώσει ότι τον επαγγελματισμό προσβάλω και όχι την θέση που του παραχωρήθηκε..]]
    7 Μαρτίου 2017 – 7:59 μ.μ.

    Και ξέχασε να μας πει ότι από επαγγελματισμό επιτίθεται στον Κώστα Παντελέων διότι είδη είναι αντίδικοι στα δικαστήρια και με αυτόν…!!
    Και όχι ότι πραγματικά επιθυμεί την καλλίτερη επιλογή για την θέση του αντιδημάρχου για τον δήμο μας…..
    Έχουμε δει αρκετούς Κοσκωτάδες σαν και σένα εδώ, και όλοι είναι περαστικοί…
    Όπως είναι και στην ζωή……
    Μην ξεχνάς όμως και την παροιμία :
    όλα εδώ πληρώνονται χασκογέλα…..!
    Και με λεφτά σου θα μας πας όλους στα δικαστήρια όπου είναι το χόμπι σου…!!

  28. Έλα Μουρατιδη ακούς;;; πες αλεύρι ο 4:27 σε γυρεύει. Έλα είσαι εδώ;;;εγώ πάντως σε θέλω ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ για αρχή…….ο τόπος σε έχει ανάγκη!!!!!!!!!!
    Κ. Πετρου.

  29. ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ!!!!ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΟΥΤΑΤΙΔΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΕΧΕΙ ΙSO,ΕΧΕΙ ΣΤΥΛ,ΕΧΕΙ Ε.Δ,ΕΧΕΙ WWW, ΘΕΛΩ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΕΙ???? ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΚΑΝΕΑΣ!!!
    Α.ΓΕΡΟΥ

  30. καλα δεν ντρεπεστε τι ξεκατινιασμα ειναι αυτο ? λες και ειστε γυναικουλες !ο αλλος χρησιμοποιει αθεμιτα μεσα για να πληξει καποιον αλλο επαγγελματια που βγηκε και επωνυμα να πει αποψη .. αντρες ειστε εσεις? ενας ειπε αποψη και εχετε πεσει σαν τα κορακια να φατε τη σαρκα του ..χαιρομαι που δεν γνωριζω κανεναν σας προσωπικα και ουτε θα θελησω ποτε να βρεθω σε αποσταση 30 μετρων με κανεναν απο εσας!ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ! ντρεπομαι που φτασατε σε αυτο το επιπεδο !και ευτυχως που τα νεα παιδια δεν εχουν γινει σαν εσας !Το Λουτρακι θα παει μπροστα με τους νεους σε 15 χρονια απο τωρα .

  31. 3:11 μ.μ. το ξέρουμε αυτό, διότι τα καλτσόν σου ειναι ΑΑ και όχι της λαϊκής αγοράς όπου ψωνίζουν οι γυναικούλες. Η διαφορά είναι πως η γυναικούλα μπορεί να έχει ήθος, αξιοπρέπεια, κοινωνική καλλιέργεια που για σένα είναι λέξεις παντελώς άγνωστες. Αυτό και η κουτσή Μαρία το ξέρει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog