Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: Το βιογραφικό του νέου Αντιδημάρχου Πολεοδομίας, Κώστα Παντελέου

- Advertisement -

Δείτε το βιογραφικό του νέου Αντιδημάρχου Πολεοδομίας του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Κώστα Παντελέου…

Γεννήθηκα την 10η Νοεμβρίου 1977 στην Κόρινθο. Τελείωσα την υποχρεωτική εκπαίδευση στο Λουτράκι κι έκτοτε εργαζόμουν καθημερινά στον οικογενειακό φούρνο με τον πατέρα μου Παύλο,τη μητέρα μου Ελένη και την αδελφή μου Γεωργία στο Λουτράκι Κορινθίας.

Αφού εκπλήρωσα τις στρατιωτικές υποχρεώσεις μου στο Πυροβολικό, από το 1998 ασκώ το επάγγελμα του μεσίτη αστικών συμβάσεων στο Λουτράκι. Παραλλήλως δραστηριοποιούμαι στις οικοδομικές επιχειρήσεις στον Δήμο μας και διατηρώ ραδιοφωνικό σταθμό στο Λουτράκι με την επωνυμία L-RADIO. Από του έτους 2010 είμαι παντρεμένος με την Παρασκευή Μελέτση του Αργυρίου κι έχουμε αποκτήσει τρία τέκνα την Ελένη, 6 ετών, τον Παύλο 5 ετών και ένα αγόρι 3 μηνών. Ζω στο Λουτράκι όπου έχω αναπτύξει κοινωνική, οικογενειακή κι επαγγελματική δραστηριότητα.

- Advertisement -

95 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επειδη καποιος εχει μεσιτικο γραφειο ειναι ικανος και για αυτη τη θεση κανονικα θα επρεπε να παρει αυτη τη θεση καποιος που να εχει σχεση με το αντικειμενο και να το εχει σπουδασει και οχι ενας που εχει μεσιτικο γραφειο δενε χει σχεση με το αντικειμενο λαθος επιλογη

  2. πενταδα αντιδημαρχων χωρις εκ περαχωρας ωραια. εκπροσωπεις τα τοπικα διαμερισματα μονο η περαχωρα δεν εκπροσωπειται α ξεχασα ειναι ο γαμπρος πολιτισμου

  3. Καλό παιδί αλλά δεν φτάνει, λάθος επιλογή , αυτό φωνάζουμε σαν κοινωνία ξυπνήστε, στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση πρέπει μορφωμένοι , τεχνοκράτες , που θα βοηθήσουν τον τόπο να αναλάβουν διότι με συμβούλους που απλώς έχουν μεγάλα σόγια από πίσω μην περιμένετε προκοπή οι εποχές άλλαξαν

  4. Θα έπρεπε να αναλάβει κάποιος που να έχει τα τυπικά και τα ουσιαστικά προσόντα. Αυτό το παιδί ,καλό είναι , αλλά δεν κάνει για τη θέση .

  5. Πω πω τι έγινε στο Λουτράκι? Αμέσως αμέσως να τους φάνε τους νέους ακόμα δεν πρόλαβαν να πάρουν θέση. Μπράβο στα παιδιά κάντε έργα και μην μιλάτε γιατί τα λόγια τα παχιά μας έφτασαν εδώ στο χάλι που ζει η Ελλάδα μας.

  6. 6:36!και την δικιά σου φωνή δεν ακούμε αλλά βλέπουμε τι αηδίες γράφεις!Παντελεου βοήθα τον τόπο μπορείς μαζί σου!

  7. Είναι δυνατόν να είναι αντιδήμαρχος πολεοδομίας κάποιος που
    δεν έχει τελειώσει πολυτεχνείο .
    Σε τι χώρα ζούμε Θεέ μου

  8. Εχω περισσοτερη εμπιστοσυνη στους εργαζομενους στο στιβο της ζωης παρα στους δηθεν μορφωμένους και ειδικους για τα ΚΟΙΝΑ .

  9. Δοξα και τιμη στο Φλαμπουρο!! Κατασκευαστης γινεται αντιδημαρχος. Σα να λεμε βαλαμε το λυκο να φυλαει τα προβατα. Μπραβο Γκιωνη. Ολεθριο λαθος!

  10. ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ. ΑΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ -ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ- ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

  11. stous: σχολιαστές της ανάρτησης..
    Ας δώσουμε και μια ευκαιρία σε νέους ανθρώπους, καιρός ήταν…!
    Νεαρέ μου Κώστα προχώρα με την ειλικρίνεια –και την απλή διορατικότητα όπου σε διακρίνει, κάνε σωστές κινήσεις για τον τόπο, και η ομιλία (speechs), και η ορθογραφία έρχεται μόνη της….
    Στο τέλος θα μας δώσεις το δικαίωμα να σε κρίνουμε όμως…?
    ΥΓ κύριοι σχολιαστές λέμε το ένα μας βρωμάει το άλλο μας μυρίζει ..
    Ας προσγειωθούμε στο υπάρχον (υλικό) αλλιώς πηγαίνετε εσείς ή συγγενείς, ή φίλοι σας να πολιτευτείτε στα δημοτικά κ.α …!!
    Και ας έλθουμε στο παρόν…
    Και τι σπουδές είχε ο Μπισπίκης –Βαρελάς-Πέρας-Μουζάκης και όλοι οι Αντιδήμαρχοι της τελευταίας δεκαετίας τουλάχιστον..??
    Για μένα ξέρει αρκετά εν συγκρίσει με τους άλλους για το πολεοδομικά της πόλις…!!

  12. Αυτά θα μας φάνε αν είναι από Περαχώρα ή από Λουτρακι οι Αντιδήμαρχοι. Μορφωμένοι και να έχουν γνώσει του αντικειμένου που καλούνται να υπηρετήσουν !!!

  13. Νόμος 4072/11-4-2012 άρθρο 198 παράγραφος δ και θα διαπιστώσετε ότι ο νέος μας Αντιδήμαρχος δεν πληροί τις προυποθέσεις ούτε σαν επαγγελματίας πολλώ δε μάλλον για να διοικεί τους επιστήμονες των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας.

  14. 11.9…. ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ .ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ??ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  15. 11¨57 τι εχει το φλαμπουρο λιγοτερο απο την λιμνη?γιατι να μην εχει αναπτυξη οπως και αλλα μεροι .αλλα ξεχασα μονο απο περαχωρα και πισω πρεπει να εχει δρομους με ασφαλτο μεχρι και στα ΣΤΡΑΒΑ αλλα ποτε στο φλαμπουρο γιατι εχει ο ΠΑΝΤΕλΕΟΥ περιουσια?εεε γιαυτο δεν παει καλα ο τοποσ αυτος.να πεθανει η κατσικα του γειτονα οχι η δικια μου.

  16. Είδαμε και αυτούς που εχουν τελειώσει
    πολυτεχνείο,που είναι τεχνοκράτες τι
    εκαναν;Κοίταξαν την τσέπη τους και την
    παρανομία, ελα τους ξέρουμε χρόνια
    Οτόπος θέλει ανθρώπους, που ξέρουν απο
    δουλειά και προβλήματα

  17. ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ!!!! ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΕ ΓΚΙΩΝΗ!!! ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ!!!

  18. Καλά ρε νούμερο 9:57 μ.μ. μήπως νομίζεις ότι ο αντιδήμαρχός πολεοδομίας σχεδιάζει το σχέδιο πόλης;
    Και πως δεν σε ενδιαφέρουν όλοι οι προηγούμενοι και όλοι οι άλλοι αντιδήμαρχοι που σχεδόν κανένας τους δεν έχει πτυχίο του τομέα που δραστηριοποιείται;
    Πχ η κυρια πρωτόπαπα έχει τελειώσει οικονομικά;
    Αλλά έλα τώρα πες την αλήθεια τη θεσούλα είχες βάλει στο μάτι με κάποιον δικό σου!
    Αλλά είσαστε και οι δύο ξεχωριστή περίπτωση αφού τα όνειρά σας διαρκούν και αφού έχετε ξυπνήσει…

  19. Ston 8:39 π.μ
    Εσύ κε Μουρατίδη διαχειριστής κτηρίων…?
    Για πες μας και εσύ το βιογραφικό σου ..???????
    Να σε γνωρίσουμε και εμείς οι Λουτρακιώτες..!!
    Μόλις μας το γράψεις, θα στον διορθώσω εγώ..!!
    Και τα αίτια όπου γράφεις αυτό…??
    ΥΓ Και γιατί δεν μας έλεγες για αυτόν τον νόμο όταν ήταν ο Μπισπίκης….??

  20. Καλο κουραγιο και δυναμη να ανταπεξελθει στον δυσκολο ρολο που αναλαμβανει. τα πολλα λογια ειναι περιττα τα εργα μετρανε. θα τον ΔΟΥΜΕ και θα τον κρινουμε…… Π ΜΗΧΑΝΟΣ

  21. Μην κρύβεστε πίσω από ανώνυμη προβοκάτσια και είμαι διαθέσιμος σε διάλογο με τις περγαμηνές του καθενός.
    Όσο για τον κύριο Γεωργίου μην μπερδεύεστε και αυτός τα ίδια κύρρητε στην επιτροπή ποιότητας ζωής προ τετραμήνου

  22. Ρε Μουρατιδη κανε μας την χάρη αυτό που λες είναι άσχετο !!! Είπαμε ο Παντελέων δεν θα έπρεπε να ασχοληθεί με τα της πολεοδομίας είναι σκάνδαλο !!!! Θα ευλογήσει τα γενια του και είναι κακό για τον τόπο αλλά ο Γκιώνης …….
    Κ Πετρου

  23. Οποία τιμή για την πόλη μας με τον Παντελέου αντιδήμαρχο. Δηλαδή η επόμενη πολιτική στάση του θα είναι αυτή του πρωθυπουργού και η πιο πάνω αυτή του στρατάρχη των 3 γαλαξιών!

  24. Ston 6:09 μ.μ
    Δεν χρειάζεται προς το παρών το ονομά μου…
    Το αυτονόητο σου ζήτησα …
    Το βιογραφικό σου…..?
    Για να σε γνωρίσουμε και εμείς οι Λουτρακιώτες..
    Ποιο είναι το μεγάλο πρόβλημα- μυστικό σου…?
    Μετά θα σου βάλω το όνομά μου με κεφαλαία…!!
    Εμπρός λοιπόν ξεκίνα…??

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog