Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σε συγκέντρωση στα Δικαστήρια καλούν οι απολυμένοι συμβασιούχοι του Δήμου Κορινθίων. Εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Δήμου

- Advertisement -

Την Πέμπτη 23 Μάρτη 2017 δικάζονται στο Πρωτοδικείο Κορίνθου τα Ασφαλιστικά Μέτρα που είχαν κάνει οι συμβασιούχοι του Δήμου Κορίνθου ενάντια στην άρνηση της Δημοτικής Αρχής να ανανεώσει τις συμβάσεις τους, όπως ορίζουν οι τροπολογίες που έχουν ψηφιστεί…

«Εδώ και 2,5 μήνες είμαστε στο δρόμο του αγώνα με διάφορες μορφές προκειμένου να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στην εργασία και να καταγγείλουμε την παράνομη άρνηση της διοίκησης του Δήμου Κορινθίων να ανανεώσει τις συμβάσεις μας», αναφέρουν οι συμβασιούχοι σε ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα που έχουν συστήσει.

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι Δικαστικές Αρχές θα λάβουν σοβαρά υπ όψιν ότι κρίνουν το μεροκάματο για 42 οικογένειες, θα λάβουν υπόψη την πρόσφατη  σχετική τροπολογία καθώς και την εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Επίσης ότι  θα λάβουν υπόψη το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των δήμων της χώρας έχει παρατείνει τις συμβάσεις των συναδέλφων», αναφέρουν ακόμη.

Η Επιτροπή Αγώνα Συμβασιούχων Δήμου Κορίνθου καλεί τα σωματεία, τους φορείς και τον κόσμο της Κορίνθου σε συμπαράσταση.

«Όλοι και όλες, την Πέμπτη στις 9:00 το πρωί, στη συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια της Κορίνθου», καταλήγει η ανακοίνωση της με την οποία οι εργαζόμενοι λένει «όχι» στις παράνομες απολύσεις, διεκδικώντας μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μόνο με ΑΣΕΠ μονιμοποίηση στο δημόσιο.Η πλειοψηφία του κόσμου αυτό λέει κσι αυτό θέλει.Αν τολμάτε κάντε ένα δημοψήφισμα για αυτό και θα δείτε .Αλέκο κράτα γερά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog