Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το Σωματείο Εργαζομένων “ΗΦΑΙΣΤΟΣ” στο πλευρό των απολυμένων συμβασιούχων του Δήμου Κορινθίων

- Advertisement -
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»
Συναδέλφισσες-συνάδελφοι,
Το ΔΣ του σωματείου μας εκφράζει την αλληλεγγύη του στους 42 απολυμένους συμβασιούχους καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων…

Εδώ και τρείς περίπου μήνες βρίσκονται στο δρόμο του αγώνα για να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους στη δουλειά, καθώς η διοίκηση του δήμου αρνείται παράνομα να ανανεώσει τις συμβάσεις τους όπως ορίζουν οι τροπολογίες που έχουν ψηφιστεί.
Την Πέμπτη 23 Μάρτη 2017 δικάζονται στο Πρωτοδικείο Κορίνθου τα Ασφαλιστικά Μέτρα που έχουν κάνει ενάντια στη Δημοτική Αρχή. Είναι άλλη μια μάχη στην οποία όλοι οι εργαζόμενοι του νομού μας πρέπει να βρεθούν στο πλευρό τους.
Καλούμε τα μέλη του σωματείου μας, τα σωματεία ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, τους φορείς της Κορίνθου να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους.
Όλοι την Πέμπτη στις 9:00 το πρωί, στη συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια της Κορίνθου.
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΗΟΨΗΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ 2017.ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ.ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΙΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΛΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ.ΛΑΒΕΤΕΤΟ ΥΠ ΟΨΙΝ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΨΙΦΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΣΧΗΜΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ.

    ΕΥΠΙΘΕΣΤΑΤΟΣ Ν. Γ.

  2. ΕΥΠΙΘΕΣΤΑΤΕ Ν. Γ.
    Πάρε την κυβέρνηση σου του 12 τοις εκατό και πάτε στο καλό!Τι μλκίες αραδιάζεις εδώ μέσα?Όλοι στο δημόσιο θα δουλέψουν ?Και ποιός θα τους πληρώσει ?Πλήρωσε τους εσύ πονηρέ
    Γ.Κ.

  3. Μόνο με ΑΣΕΠ μονιμοποίηση στο δημόσιο.Η πλειοψηφία του κόσμου αυτό λέει κσι αυτό θέλει.Αν τολμάτε κάντε ένα δημοψήφισμα για αυτό και θα δείτε .Αλέκο κράτα γερά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog