Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η διάκριση που πήρε ο LTO

- Advertisement -

Ο Οργανισμός Τουρισμού Λουτρακίου πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΛΟΤ 1435:2009 «Σύστημα Υπηρεσιών Επικοινωνίας – Απαιτήσεις για Παρόχους» στο πεδίο εφαρμογής: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ…

Πρόκειται για μια εξαιρετική, πρωτοπόρος διάκριση για τον Οργανισμό Τουρισμού Λουτρακίου καθώς είναι ο πρώτος DMO (Οργανισμός Διαχείρισης Προορισμού) που λαμβάνει πιστοποίηση ΕΛΟΤ στην Πελοπόννησο.

Υπογραμμίζουμε ότι η λήψη πιστοποίησης ΕΛΟΤ είναι πλέον απαραίτητη προϋπόθεση για την υλοποίηση προγραμμάτων προβολής και προώθησης φορέων του Δημοσίου και του ευρύτερου Δημοσίου Τομέα, καθώς διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο έλεγχος συμμόρφωσης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ 1435:2009 διενεργήθηκε από την εταιρεία EUROCERT. Η EUROCERT – Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ελέγχων και Πιστοποιήσεων Α.Ε. (EUROCERT) είναι φορέας έλεγχου, επιθεώρησης, πιστοποίησης και επαλήθευσης τρίτου μέρους».

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γελάει ο κόσμος και αυτοί τον χαβά τους!εμ βέβαια,τζάμπα γραφεία,τζάμπα φως νερό τηλέφωνο συν εξήντα χιλιάρικα το χρόνο δεν είναι γαμώ τις δουλειές;;;
    Γ.Κ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog