Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Κρίμα ρε Ελλαδάρα!

- Advertisement -

Ποιος θα μας έλεγε ότι θα παίρναμε ισοπαλία στο Βέλγιο και θα στεναχωριόμασταν; Παίζοντας με 10 από το 65′ η ηρωική Εθνική έχασε τεράστια νίκη, αλλά κέρδισε τον σεβασμό όλης της Ευρώπης (1-1)…

Ποιος θα το έλεγε ότι η Εθνική θα έπαιρνε ισοπαλία εκτός έδρας με το Βέλγιο, παίζοντας και με 10 παίκτες για περίπου μισή ώρα και θα έφευγε με ένα μεγάλο… γιατί.

Κι όμως αυτό συνέβη…

Η ομάδα του Μίκαελ Σκίμπε υπηρετώντας στο 100% το αμυντικό πλάνο εξολόθρευσης των Βέλγων επιθετικών και με τον… killer Μήτρογλου να χτυπά στη πρώτη υποψία ευκαιρίας της Εθνικής (46′), κρατούσε στα χέρια της μια σπουδαία νίκη στις Βρυξέλλες, αλλά μίλησε η κλάση του Λουκάκου.

Ο θηριώδης επιθετικός της Έβερτον με ένα γκολ που μπορούσε να βάλει μόνο αυτός στην Ευρώπη, έσωσε την ομάδα του στο 89′ και παράλληλα στέρησε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για την Ελλάδα που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 65′ λόγω αποβολή του Ταχτσίδη.

Σε κάθε περίπτωση, η Ελλάδα σε μια έδρα που δύσκολα θα σταθεί άλλη ομάδα, πήρε ένα βαθμό-χρυσάφι, παρέμεινε αήττητη στον όμιλό της και παράλληλα στη 2η θέση που αποτελεί και… προίκα για τη συνέχεια των προκριματικών. 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μονο ο αθλητισμος μας κανει υπερηφανους Αχ βρε ελλαδα ποσο πιο ωραια θα ειμασταν αν ειχαν λιγο τσιπα και τσαγανο οι πολιτικοι που μας κυβερνησαν τα τελευταια 200χρονια Μας εφαγε η δολοπλοκια τα συμφεροντα οι οικογενειες και η διχονοια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog