Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τι καιρό θα κάνει την Μ. Εβδομάδα και το Πάσχα

- Advertisement -

Πώς προβλέπεται ότι θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες. Ποιες οι εκτιμήσεις για την Κυριακή του Πάσχα. Τι ανέφεραν ο Τάσος Αρνιακός και ο Σάκης Αρναούτογλου…

Με καλοκαιρία, σε γενικές γραμμές, θα περάσουμε την Μ. Εβδομάδα και θα σουβλίσουμε το αρνί την Κυριακή του Πάσχα, καθώς σύμφωνα με την ΕΜΥ στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας ο καιρός θα είναι αίθριος και μόνο κατά τόπους θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις και σποραδικές βροχές.

Πιο αναλυτικά, την Μ. Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Νεφώσεις προβλέπονται από το απόγευμα στα δυτικά και νότια, με την θερμοκρασία να μην παρουσιάζει αξιόλογη μεταβολή.

Την Μ. Τρίτη, στα νότια προβλέπονταν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως το βράδυ. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά με σποραδικές βροχές στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά.

Την Μ. Τετάρτη και την Μ. Πέμπτη στα νότια προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως τα ορεινά, όπου θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Μ. Παρασκευή αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως τα ορεινά με πιθανότητα σποραδικών βροχών. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία.

Όσον αφορά το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, οι μετεωρολόγοι Σάκης Αρναούτογλου και Τάσος Αρνιακός εκτιμούν ότι ο καιρός θα είναι κατά τόπους λίγο πιο άστατος, με την θερμοκρασία να παραμένει ωστόσο γύρω στους 20 βαθμούς Κελσίου.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τα έχω πει από την Παρασκευή το βράδυ με δυο λόγια και απλά..!

    [[ Λοιπόν ο καιρός στο Λουτράκι θα είναι υπέροχος το Σάββατο μέχρι την Κυριακή του Πάσχα++ (-Σάββατο απόγευμα ..)
    Με ηλιοφάνεια και λίγο αεράκι πιθανόν….
    8 Απριλίου 2017 – 1:22 π.μ. ]]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog