Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Άγιοι Θεόδωροι: Συνελήφθη 45χρονη με 820 λαθραία πακέτα τσιγάρων

- Advertisement -

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του παραεμπορίου λαθραίων τσιγάρων, συνελήφθη, χθες (7.4.2017) το μεσημέρι, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 45χρονη αλλοδαπή…

υπήκοος Αλβανίας, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, εντόπισαν την 45χρονη, όπου βρήκαν συνολικά στην κατοχή της και κατέσχεσαν -820- πακέτα τσιγάρων και -30- τυποποιημένες συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία της 45χρονης, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -4- πακέτα τσιγάρων, τα οποία επίσης δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Τα πακέτα λαθραίων τσιγάρων και οι τυποποιημένες συσκευασίες λαθραίου καπνού θα αποσταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Η 45χρονη θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog