Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μάγεψε το κοινό ο Λουτρακιώτης Σταύρος Δρίτσας (Εικόνες)

- Advertisement -

Σε ένα κατάμεστο Καλογεροπούλειο Ίδρυμα πραγματοποιήθηκε χθες το ρεσιτάλ Πιάνου του Λουτρακιώτη Σταύρου Δρίτσα…

Ενός νέου μουσικού με λαμπρή πορεία, παρά το νεαρό της ηλικίας του, στα μουσικά δρώμενα της Ελλάδας αλλά και του Εξωτερικού.

Το χθεσινό ρεσιτάλ αποτελεί μέρος μιας σειράς συναυλιών του σε διάφορες χώρες της Ευρώπης.
Το πρόγραμμα δύσκολο και απαιτητικό ερμηνεύτηκε με άνεση και περισσή εκφραστικότητα από το νεαρό σολίστ που αποθέωθηκε στο τέλος από το παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
Η Πρόεδρος του Καλογεροπούλειου κα Μαρία Χρισταρά συνεχάρη ενθουσιασμένη το σολίστ προσφέροντας του μια πλούσια ανθοδέσμη και ζητώντας μελλοντικά ξανά την εμφάνιση του.

Μιλώντας από καρδιάς για ακόμη μια φορά διατράνωσε την πρόθεση της να στηρίζει ανάλογες προσπάθειες.

Ανάμεσα στο κοινό διακρίναμε αρκετά μέλη της Φιλαρμονικής Λουτρακίου (ο Σταύρος ξεκίνησε την ενασχόληση του με τη μουσική από τη Φιλαρμονική) και συμμαθητές και καθηγητές του από το Μουσικό Σχολείο Κορίνθου.

Το  Loutrakiblog, συγχαίρει με τη σειρά του το νεαρό μουσικό και του εύχεται καλή σταδιοδρομία!

Υ.Γ Άραγε ο Δήμος Λουτρακίου έχει υπόψιν του το νεαρό μουσικό και γιατί αντίστοιχη εμφάνιση του Σταύρου δεν πραγματοποιήθηκε και εδώ στη γενέτειρα του;

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Δριτσας τιμά τον τόπο του όπου και να παίζει. Το Λουτράκι του γύρισε το πρόσωπο, ξεχάσατε τι έγινε με τον Μαυρόπουλο.

  2. Όταν στο μέλλον διαπρέπεις μη μας ξεχάσεις του είπε η κυρία Χρισταρά. Αυτό θέλουμε Σταύρο να μην μας ξεχάσεις τον τόπο σου.,την φιλαρμονικη, το σχολείο σου.

  3. Το συνεδριακό το δώσατε στον Κλομπαλ στον Σταυρό Δριτσα ούτε απάντηση στην αίτηση του. Κύριε αντιδημαρχο πολιτισμού τι λέτε; ελάτε για ψήφους.

  4. Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΙΑΝΊΣΤΑΣ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ,ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΞΕΧΏΡΙΣΕ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΏΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΌ ΣΧΟΛΕΊΟ .ΤΟΥ ΕΎΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΙ ΈΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΆ ΤΗ ΖΩΉ ΤΟΥ .

  5. Συγχαρητήρια στο νεαρο!
    Μπράβο και στη Χρισταρά για το εργο που παράγει το Καλογεροπουλειο.
    Μπραβο της επίσης και για τις τοποθετήσεις της. που δεν κρύβεται όπως μερικοί και λέει πάντα τα πράγματα με το όνομά τους.
    Θέλει σθένος να εκφράζεται σημερα κανεις επώνυμα…

  6. Συναυλία στο Αλεξάνδρειο θα πρέπει να είναι η επόμενη παρουσία του. Μεγάλο ταλέντο πρεσβευτής πολιτισμού. Να είσαι καλά Σταύρο και να δοξάζεις την Ελλάδα μας όπου και αν πας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog