Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πρόταση αναγνώστη: Αυτό πρέπει να κάνει ο Δήμος

- Advertisement -

Με αφορμή την ανάρτηση του loutrakiblog.gr σχετικά με τα χρέη του ξενοδοχείου Poseidon Resort, αναγνώστης εκφράζει τη γνώμη του σχετικά με την πολιτική που θα πρέπει να ακολουθεί ο δήμος για να αποφεύγεται η συσσώρευση χρεών από τις επιχειρήσεις…

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο των Δημήτρη Δελεβέγκου και Βασιλικής Κουρλιμπίνη, οι οφειλές της Λουτρακιώτικης επιχείρησης προς το Δήμο, αγγίζουν τα 1,7 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Ποιά επιχείρηση στο Λουτράκι χρωστάει 26 εκατομμύρια ευρώ ;

Το σχόλιο αναγνώστη:

Δεν είναι κακό να βγάλει η υπηρεσία ύδρευσης τους οφειλέτες της πάνω απο 300€. Είναι κακό;
Ονομαστικά. Θίγεται κανείς;?
Εάν ναι, τότε θίγομαι εγώ που πληρώνω κανονικά το νερό μου ως υπεύθυνος πολίτης αυτού του τόπου. Και στο φινάλε να σας προτείνω και κάτι ακόμη.
Μαγκιές με τις δόσεις; Συμφωνώ.
Κόψτε τους το νερό.
Αναφέρετο δικαίωμα σας δεν είναι να λειτουργεί η επιχείρηση σωστά και ανταποδοτικά;
όταν κάποιος σας κοροϊδεύει εσείς τι κάνετε; Τι θα κάνετε στο φινάλε φινάλε ρε αδερφέ;
Στην μούγκα;
Μήπως τα έχετε πάρει όλοι σας και σιωπάτε συνειδητά;
Δε θέλω να το πιστεύω τον παραπάνω συλλογισμό μου αλλά όταν μαζεύονται τόσα ποσά, ως οφειλή προς τον Δήμο, εκτιμώ δύο πράγματα.
ΠΡώτον: Είστε ανίκανοι να διαχειριστείτε την επιχείρηση και θέλετε όλοι σας απόλυση όσοι αμείβονται γιατι λειτουργείτε εις βάρος της εταιρίας.
Δεύτερον: Είστε όλοι σας βολεμένοι.
Ξανα λέω ότι είναι συλλογισμοί και όχι καταγγελίες ή αποδείξεις για φακελώματα ή για παράνομες πληρωμές ή για παράνομες πράξεις.
Αλλά η δική σας άτονη στάση σας, κάνει ΚΑΚΟ στον Δήμο μας.
Κόψτε τους το νερό εάν δεν πληρώσουν ή εάν δε τηρήσουν τους διακανονισμούς τους.
Αυτό προτείνω εγώ.
Ξεκάθαρες κουβέντες ξεκάθαρη στάση. Δικαιοσύνη προς όλους για το συμφέρον της πόλη μας.

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΤΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ, ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΥΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΜΕ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ.

  2. εσεισ που πανω από την πολη βαζετε το ατομικο συμφέρον…….λογω του ότι ψηφίζετε το συγγενή η φιλοσ σας και ας είναι αμπαλοσ……εχετε την ευθυνη αυτησ της καταντιασ του λουτρακιουσκεφτητε μονο ένα τα παιδια σασ

  3. Γιατι μιλας για κουκουλα ! Καποιοι κανουν το σκ@το τους παξιμαδι και πληρωνουν τις οφειλες τους παντου ! Δεν βγαινουμε , δεν τρωμε , δεν πινουμε δεν ντυνομαστε αλλα πληρωνουμε ! και νοιωθουμε μεγαλα κοροιδα !!

  4. ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΝΗΜEΙΟ. ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΛΠ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΚΟΠΗ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ !!!!- VAGELIS

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog