Είναι οι πρόσφυγες ασφαλείς στην Ελλάδα ; (βίντεο)

2017-05-06T17:42:43+03:0006 Μαΐ 2017 | 17:42|Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία|Ετικέτες: |2 Σχόλια“Έχω φτιάξει ένα κοινωνικό  βίντεο – ρεπορτάζ ,  το οποίο παρουσιάζει τις αντίξοες συνθήκες στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, όπου  διαμένουν οι πρόσφυγες που ήρθαν πριν από περίπου ένα χρόνο. ..
Η εγκληματικότητα , η έλλειψη σεβασμού στα ανθρώπινα δικαιώματα,  η ανυπαρξία γιατρών , και άλλες αντίξοες συνθήκες διαβίωσης όπως μου αφηγείται ο Masood, κάνουν τούς πρόσφυγες του ελληνικού να μην νιώθουν ασφαλείς. 


« Δεν ήρθα εδώ απλά μόνο για να τρώω και να κοιμάμαι. Θέλω να κάνω γι αυτή τη χώρα τα πάντα, δουλειά, είμαι καθηγητής υπολογιστών, θα σου δείξω το πτυχίο μου . 8 χρόνια δίδασκα στην Ινδία . Και τώρα είμαι.. τίποτα. Αγαπάω τους Έλληνες, σεβαστείτε τους πρόσφυγες»  μου είπε χαρακτηριστικά ο Masood.  
Εντύπωση μου έκανε όταν πήγα να τραβήξω πλάνο με την κάμερα την γυναίκα ενός άλλου πρόσφυγα σε μια άλλη σκηνή να τηγανίζει πατάτες, και μας προσέφεραν και μας φρεσκοτηγανισμένες πατάτες 🙂 Δεν σας κουράζω άλλο με λόγια.  Δείτε το βίντεο : “

Αυτά είναι τα λόγια του Ευάγγελου Αναγνώστου,  φοιτητή στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

2 Σχόλια

  1. ANONYMOUS 7 Μαΐου 2017 σε 14:29 - Απάντηση

    τι εμμονη εεχεισ με τους λαθρεουσ οι ελληνεσ είναι ασφαλεισ με αυτουσ?ποιοσ τους καλεσε να γυρισουν στην χωρα τους αντε ποια μας τα πρηξατε παρτουσ στο σπιτι σουνα δω θα το ανεβασεισ

  2. ANONYMOUS 7 Μαΐου 2017 σε 16:15 - Απάντηση

    Αυτό είναι η δεύτερη πλευρά του νομίσματος. Και επειδή η πρώτη αφορά τους αυτόχθονες κατοίκους της χώρας, το ερώτημα που πρέπει να τεθεί έχει ως εξής: είναι οι Έλληνες ασφαλείς στην Ελλάδα?

Αφήστε ένα σχόλιο