ΤΟΠΙΚΑΧωρίς κατηγορία Λουτράκι: Χάθηκε μηχανάκι – Μπορείτε να βοηθήσετε; 6 Μαΐου 2017, 10:43 FacebookXEmailCopy URLΤυπώνω - Advertisement - Ξημερώματα του Σαββάτου στο Λουτρακι κλάπηκε ένα Honda inova μπλε Με αριθμό κυκλοφορίας ΙΚΑ 345… Να το κοινοποιήσετε σας παρακαλώ να βρεθεί… - Advertisement - ΕΤΙΚΕΤΕΣΤΟΠΙΚΑ 7 ΣΧΟΛΙΑ Λείπαμε αλλά δεν θα το βρείτε..και εμάς μας το πήρανε πέρσι. Honda και το δικό μας..και από ότι μάθαμε, πήρανε και αλλα μηχανάκια της ίδιας εταιρίας. Απάντηση Ρε φίλε και άμα χρειαστεί πώς θα ξέρουμε ποιός είσαι ένα τηλ και ένα όνομα Απάντηση γυφτοι Απάντηση Α ρε φουκαρα, σε νοικουρεψαν κι εσενα τα κουμασια… Απάντηση Εάν βρεθεί ας τηλεφωνήσετε στην πιτσαρία ΑΜΙ. Είναι ενός οδηγού μας. Απάντηση που τα βρηκατε τα λεφτα να παρετε τοσο ακριβο μηχανακι σε εποχη πεινας με αριστερα? Απάντηση 2:38 μ.μ. ενταξει ρε. Παπακι ειναι. Με δοσεις το'χει παρει το παλικαρι. Ας πεσει η φασιστερα να δουμε Θεου προσωπο! Απάντηση ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ακύρωση απάντησης Σχόλιο: εισάγετε το σχόλιό σας! Όνομα: παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ Email: έχετε εισάγει εσφαλμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου! παρακαλώ εισάγετε εδώ την ηλεκτρονική σας διεύθυνση Ιστοσελίδα: αποθηκεύστε το όνομα, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τον ιστότοπό μου σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω. Δ Δείτε ακόμα ΑΡΘPΟΓΡΑΦΙΑ Ποσά που ζαλίζουν… Κυριότερες ειδήσεις Για το δυστύχημα στην Motor Oil. Toυ Κώστα Κάπου ΑΡΘPΟΓΡΑΦΙΑ Η ΝΙΚΗ τίμησε τη μνήμη του Νικηταρά στο Χιλιομόδι Κορινθίας Κυριότερες ειδήσεις Μεθοδευμένη η Απαξίωση για τον Ολυμπιακό Λουτρακίου!! Κορινθία Κόρινθος: Ο απολογισμός των πεπραγμένων Σταυρέλη για την προηγούμενη εβδομάδα Σχετικά άρθρα Κυριότερες ειδήσεις Για το δυστύχημα στην Motor Oil. Toυ Κώστα Κάπου Κυριότερες ειδήσεις Μεθοδευμένη η Απαξίωση για τον Ολυμπιακό Λουτρακίου!! Κορινθία Κόρινθος: Ο απολογισμός των πεπραγμένων Σταυρέλη για την προηγούμενη εβδομάδα Λουτράκι Δυναμικό «παρών» του Σ.Δ.Α.Κ. «Ο ΔΙΓΕΝΗΣ» στους 2ους Ισθμιακούς Αγώνες!
Λείπαμε αλλά δεν θα το βρείτε..και εμάς μας το πήρανε πέρσι. Honda και το δικό μας..και από ότι μάθαμε, πήρανε και αλλα μηχανάκια της ίδιας εταιρίας. Απάντηση
2:38 μ.μ. ενταξει ρε. Παπακι ειναι. Με δοσεις το'χει παρει το παλικαρι. Ας πεσει η φασιστερα να δουμε Θεου προσωπο! Απάντηση
Λείπαμε αλλά δεν θα το βρείτε..και εμάς μας το πήρανε πέρσι. Honda και το δικό μας..και από ότι μάθαμε, πήρανε και αλλα μηχανάκια της ίδιας εταιρίας.
Ρε φίλε και άμα χρειαστεί πώς θα ξέρουμε ποιός είσαι ένα τηλ και ένα όνομα
γυφτοι
Α ρε φουκαρα, σε νοικουρεψαν κι εσενα τα κουμασια…
Εάν βρεθεί ας τηλεφωνήσετε στην πιτσαρία ΑΜΙ. Είναι ενός οδηγού μας.
που τα βρηκατε τα λεφτα να παρετε τοσο ακριβο μηχανακι σε εποχη πεινας με αριστερα?
2:38 μ.μ. ενταξει ρε. Παπακι ειναι. Με δοσεις το'χει παρει το παλικαρι. Ας πεσει η φασιστερα να δουμε Θεου προσωπο!