Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Όλοι οι κάφροι κυκλοφορούν ελεύθεροι! Η αστυνομία δεν έκανε ούτε μία σύλληψη

- Advertisement -

Μια ακόμα “μαχαιριά” στο ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν ο τελικός του κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό. Και οι… τυφλοί είδαν πως οι οπαδοί αντιπάλων ομάδων δεν μπορούν να συνυπάρξουν σε ένα γήπεδο! Οι κάφροι ενήργησαν ανενόχλητοι και μάλιστα δεν είχαμε ούτε μια σύλληψη για όσα έγιναν…

Δεν μπορούμε να τα βάλουμε με το τσίπουρο που ήπιαν νωρίτερα. Οι οπαδοί αυτοί, που πήγαν στο Πανθεσσαλικό και αμαύρωσαν τον τελικό κυπέλλου, είχαν μια συγκεκριμένη αποστολή. Να κάνουν κακό στον… εχθρό. Σε αυτόν που υποστηρίζει την αντίπαλη ομάδα.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ κράτησαν ενός λεπτού σιγή στο Πανθεσσαλικό, για τον άδικο -πρόσφατο- χαμό του φίλου του “δικέφαλου του Βορρά”, μετά την αναμέτρηση των Θεσσαλονικέων με τον Παναθηναϊκό. Πριν τον τελικό όμως, ένας μεγάλος αριθμός από αυτούς ήταν έτοιμος να αλληλοσκοτωθεί!

Οι εικόνες σκληρές, προκαλούν σοκ και ανατριχίλα. Ξύλο έξω από το Πανθεσσαλικό, ξύλο, στην αερογέφυρα, ξύλο στις εξέδρες, ξύλο, ξύλο ξύλο… ακόμα και μαχαίρωμα από έναν οπαδό του ΠΑΟΚ σε έναν της ΑΕΚ (την “έφαγε” στο πόδι). Οι φωτογραφίες της ντροπής άπειρες, γεμίζουν πολλά άλμπουμ. Μέχρι και χωρίς παντελόνι βρέθηκε ένα.. καλόπαιδο, πάνω στη φούρια του να ρίξει και αυτός καμιά ξεγυρισμένη.

Πάνω από 100 τραυματίες. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης. Ο σχεδιασμός της αστυνομίας ανύπαρκτος. Ελλειπή μέτρα πρόληψης. Έσβηνε η μια “εστία” βίας σε ένα σημείο της εξέδρας και άναβε σε άλλο. Η επέμβαση της αστυνομίας.. επιεικώς αναποτελεσματική, με αποτέλεσμα να μη υπάρχει ούτε μια προσαγωγή. Κωμική ολιγωρία, ειδικά στην αερογέφυρα όπου έγινε ο κακός χαμός και κατά τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα!

Μεγάλες ευθύνες και σε Πολιτεία και ΕΠΟ. Ο κ. Βασιλειάδης δέχθηκε πιέσεις απ’ όλες τις πλευρές για να γίνει αυτός ο τελικός στο ακατάλληλο Πανθεσσαλικό. Για να μην γίνει στο ΟΑΚΑ. Για να μην υπάρχει δυσαρέσκεια από την πλευρά Σαββίδη. Η προχειρότητα στις κινήσεις όλων “έφτιαξε” το σκηνικό αυτού του τελικού…

Άραγε, τα καρεκλάκια που πετούσαν οι οπαδοί ήταν αριθμημένα;

Τα εισιτήρια είχαν αρκετά αυτοκόλλητα πάνω τους; Οι οπαδοί έφτασαν κοντά για να τα ανταλλάξουν και να γεμίσουν κάποιο άλμπουμ;

Μήπως τελικά οι πιο έξυπνοι ήταν αυτοί οι οπαδοί της ΑΕΚ που έφυγαν από τις εξέδρες, βάζοντας τη ζωή τους πάνω από την ομάδα;

Ίσως -απλά- αυτό να είναι το ποδόσφαιρο που μας αξίζει…

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν μελη αυτων ανοικουν στον Ρουβικωνα, το θεωρω πολυ λογικο ο υπουργος να εδωσε εντολη να μην συλληφθει ουδεις. Κορακας κορακου ματι δεν βγαζει.

  2. Η μόνη λύση να τους γυρίσει τη πλάτη ο κόσμος και να μην ξανά πατήσει κανένας φίλαθλος στο γήπεδο!! να δεις μετά πως θα πάρει μέτρα κατά των ανεγκεφαλων το κράτος!! αντε γιατί παρά έγινε!!!

  3. Η μόνη λύση είναι η ποινή της κανονικής φυλάκισης άνευ αναστολής και χωρίς υπεράσπιση από δικηγόρο της ομάδας και να δεις που μετά θα το σκεφτούν διπλά και τρίδιπλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog