Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πνευματικός: Απάντηση στο δελτίο τύπου του επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών Βασίλη Νανόπουλου

- Advertisement -

Απάντηση στο δελτίο τύπου του επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών Βασίλη Νανόπουλου που αφορά το γήπεδο του Σοφικού έδωσε σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ κ. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών»

Β. Νανόπουλος : Προκαλείτε τη νοημοσύνη των Κορινθίων κ Πνευματικέ και εκτίθεστε ανεπανόρθωτα, διότι αποκαλύπτεστε.

 Σε απάντηση πρόσφατων δηλώσεων του κ Πνευματικού που δημοσιεύθηκαν σε τοπικά ΜΜΕ, και τα οποία αφορούν στην προμήθεια και τοποθέτηση του χλοοτάπητα στο γήπεδο Σοφικού και στη θέση της Συμμαχίας Πολιτών επ’ αυτού, σημειώνω τα εξής:

Όποιος γνωρίζει την Ελληνική γλώσσα και διαβάσει στον τύπο ή ακούσει στα ΜΜΕ τις δηλώσεις του κ Πνευματικού, καταλαβαίνει αμέσως την διαστροφή της αλήθειας που επιχειρείται. Για να αντιληφθείτε το μέγεθος της εξαπάτησης, ακολουθούν αποσπάσματα των δηλώσεων.

Η Αλήθεια είναι λοιπόν, ότι η Συμμαχία Πολιτών θέλει να γίνει η τοποθέτηση χλοοτάπητα στο γήπεδο Σοφικού σύντομα, αφενός όμως και με τις σύγχρονες και σωστές προδιαγραφές, αφετέρου δε και με την κατάθεση τουλάχιστον δύο οικονομικοτεχνικών προσφορών για το εν λόγω έργο που έχει προϋπολογισμό 190.674 ευρώ.
   Η διατύπωση της αντίρρησης μας, όπως αυτή καταχωρήθηκε στα πρακτικά της οικονομικής επιτροπής του δήμου, αναφέρει επακριβώς <<η μειοψηφία δεν συμφωνεί να εκτελεσθεί το έργο με μια μόνο οικονομική προσφορά, επειδή δεν είναι προς το οικονομικό συμφέρον του Δήμου και των δημοτών, και για τον λόγο αυτό, προτείνουμε την επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού.>>
   Ο κ Πνευματικός δηλώνει ότι μέχρι τώρα ο εν λόγω διαγωνισμός έχει προκηρυχθεί τρεις (3) φορές, εκ των οποίων ο πρώτος ακυρώθηκε απ’ τον Δήμο λόγω υποχρεωτικής αλλαγής των Τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης !!!!!! (δηλαδή με ευθύνη του δήμου που είχε ορίσει τις προδιαγραφές), ο δεύτερος απέβη άγονος λόγω του ότι ουδείς εκ των συμμετεχόντων δεν κατέθεσε τεχνική προσφορά σύμφωνα με τους όρους της τεχνικής μελέτης !!!!!! και ο τρίτος ήταν αυτός ο τελευταίος κατά τον οποία αναδείχθηκε ο ανάδοχος.!!!!!!                                                                                                     Τα θαυμαστικά δικά μας για να καταλάβετε πως διενεργεί ο δήμος Κορινθίων τους διαγωνισμούς των δημοτικών έργων.
   Καμαρώστε, Κορίνθιοι συνδημότες, την <<άψογη>> διαδικασία με την οποία η δημοτική αρχή του κ Πνευματικού διαχειρίζεται τα χρήματα του δήμου σας !!!!!!

4.

     Δεν σας λέει ότι μία οικονομική προσφορά ανοίχθηκε και οι άλλες τέσσερις δεν ανοίχθηκαν ποτέ!!!!!. Οι προσφέροντες αποκλείστηκαν διότι η κοκκομετρία της άμμου στην προσφορά  δεν ήταν 0,4- 1 mm αλλά διέφερε ελάχιστα. Από πού και ως που μπήκε αυτή η ειδική και αυστηρή προδιαγραφή και για ποιο λόγο;;; Μόνο σε υποψίες μας βάζει, αυτή η ενέργεια της δημοτικής αρχής.

   Και τότε, γιατί κατασκευάζονται παρόμοια γήπεδα σε άλλες περιοχές, με την κοκκομετρία των προσφορών που αποκλείστηκαν;;;

   Οι προδιαγραφές κατασκευής των γηπέδων, σύμφωνα με την Γενική  Γραμματεία Αθλητισμού, βρίσκονται στους παρακάτω συνδέσμους και όποιος τις διαβάσει προσεκτικά, θα διαπιστώσει ότι πουθενά δεν υπάρχει αυτή η αυστηρή ;;;; προδιαγραφή.

http://www.gga.gov.gr/athl-egatastaseis/texnika-stoixeia-athli-egkatastaseon,  http://gga.gov.gr/images/stories/ereyna_prodiagrafes/Football/Football_Ndamaroxoma.pdf

http://gga.gov.gr/images/stories/ereyna_prodiagrafes/Football/Football_TP.pdf

http://gga.gov.gr/images/stories/ereyna_prodiagrafes/Football/T_POS_2.pdf      

    Καταλαβαίνετε λοιπόν, Κορίνθιοι συμπολίτες ποιός είναι αυτός που προσπαθεί – ψευδέστατα και ανεπιτυχώς – να κάνει το άσπρο μαύρο. Προφανώς δεν είναι η μειοψηφία του δήμου Κορινθίων αλλά ο κ Πνευματικός.

Και συνεχίζει ο κ Πνευματικός:  <Ο αναδειχθείς μειοδότης ήταν ο μοναδικός που πληρούσε τους όρους που έθετε η μελέτη και μάλιστα με προδιαγραφείς FIFA>. (κάτι συμπτώσεις!!!!!).
     Αυτό είναι Μέγα Ψέμα, και αποδεικνύεται από την εισήγηση της επιτροπής διαγωνισμού που περιγράφει τα πιστοποιητικά FIFA των άλλων ενδιαφερομένων. Εκτός και αν ο κ Πνευματικός έχει προβλέψει ειδικές προδιαγραφές FIFA για να γίνουν στο Σοφικό αγώνες ποδοσφαίρου με την Μπαρσελόνα ή την Παναχαϊκή!!!!

ΥΓ: Εξυπακούεται ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του κ Πνευματικού που ψηφίζουν αυτές τις σκανδαλώδεις επιλογές του, προφανώς και είναι συνυπεύθυνοι στο ακέραιο  για αυτές.

 Βασίλης Νανόπουλος

Επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών»

και της μείζονος μειοψηφίας του δήμου  Κορινθίων

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog