Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το γαρ πολύ της θλίψεως… – Η απάντηση του loutrakiblog στο Δελτίο Τύπου του Δήμου

- Advertisement -

Αξιότιμοι,

Ως απάντηση του Δελτίου Τύπου που μας εστάλη, η συντακτική ομάδα του loutrakiblog.gr, γνωστοποιεί ότι…

Ουδέποτε, δημοσιεύτηκε στο loutrakiblog.gr ανάρτηση (όπως ψευδώς αναφέρετε) του εν λόγω Δελτίου Τύπου. Συνεπώς, οι σκοπιμότητες που αναφέρετε, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σε κάθε περίπτωση όμως, είναι φανερή η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων (στην καλύτερη περίπτωση) κατά του loutrakiblog.gr από την δική σας πλευρά. Παρακαλούμε, αν έχετε τις αποδείξεις για το αντίθετο όσων λέμε να μας τις προσκομίσετε, ώστε να τις δημοσιεύσουμε (ως οφείλουμε) και να καταφέρετε έτσι, ένα μεγάλο πλήγμα προς την αξιοπιστία μας. Σε αντίθετη περίπτωση, σας καλούμε να αποκαταστήσετε την αλήθεια άμεσα, επιφυλασσόμενοι και εμείς κάθε νομίμου δικαιώματός μας.

Σε ο,τι αφορά δε, τις όποιες απειλές σας, τις αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας επί του παρόντος.

Για τη δημοσίευση ενός σχολίου, το μόνο που είμαστε υποχρεωμένοι να ελέγξουμε είναι αν είναι συκοφαντικό ή υβριστικό. Όχι την πηγή από την οποία προέρχεται, την οποία κανένα site στον κόσμο δεν μπορεί να ταυτοποιήσει, μιας και η πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι ελεύθερη για οποιονδήποτε και από οπουδήποτε. Συνεπώς, ο καθένας θα μπορούσε να στείλει ένα σχόλιο ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για Δελτίο Τύπου. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας.

Πιθανώς, η ανάδειξη του loutrakiblog.gr σε πρώτο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης στο Νομό Κορινθίας, με περισσότερους από 5.000 μοναδικούς επισκέπτες ημερησίως, ενοχλεί. Αυτό σημαίνει ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας…

Υ.Γ.1) Ακόμα δεν έχει στεγνώσει το μελάνι από το προηγούμενο εξώδικο που μας στείλατε στο οποίο υπήρχε παραδοχή από την πλευρά σας ότι δώσατε 500 ευρώ για συνέντευξη σε τοπικό ΜΜΕ (που όσο και να ψάξαμε δεν βρήκαμε να “κυκλοφορεί” στο διαδίκτυο). Όμως, κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο, που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας…

Υ.Γ.2: Καλό θα ήταν να μην στέκεστε στο σχόλιο αλλά στην ανάρτηση του κυρίου Καραβούλη που σας πληροφορεί ότι βάλατε επικοινωνιακό αυτογκόλ με τις κοινοποιήσεις σας για τις τσούχτρες στα social media.

Η συντακτική ομάδα του loutrakiblog.gr

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ μεγάλο λάθος η ενέργεια αυτή που φανερώνει πανικό και δείχνει για μια ακόμη φορά ότι ο Δήμαρχος θα πρέπει να αλλάξει συμβούλους. Το επικοινωνιακό του επιτελείο τον σπρώχνει στην καταστροφή , η οποία όπως φαίνεται πλησιάζει πολύ γρήγορα. Παραδώσατε σε έναν επιχειρηματία την ανάπτυξη και το μέλλον του τόπου και νομίζεται ότι αυτό θα σας σώσει, όμως και σε αυτήν την περίπτωση κάνετε μεγάλο λάθος και θα το διαπιστώσετε πολύ σύντομα.

  2. Ασχοληθείτε με τα πραγματικά προβλήματα και τους αληθινούς συκοφάντες του τόπου που δυσφημούν κάθε λίγο και λιγάκι τον τόπο.
    Τη μία με τις τσούχτρες την άλλη με το νερό την άλλη με τη λίμνη της Βουλιαγμένης που δήθεν τα καταστήματα ριχνουν τις αποχέτευσεις μέσα στη λίμνη, και σταματήστε να παριστάνεται τα μεγάλα θύματα, για να κερδίσετε την συμπάθεια του κόσμου.
    Μιλήστε με έργα όχι με μυθεύματα εκεί στη δημοτική αρχή, γιατί ο τόπος πηγαίνει κατά διαόλου και το τιμόνι το έχετε για 7 χρονια εσείς. Με παθητικό παρατηρητή την πλειοψηφία της αντιπολίτευσης!

  3. Φοβερό γραφειο τυπου. Στελνει μετα απο 2 εβδομάδες Δελτίο τύπου ενημέρωση για την επισκεψη των πρέσβεων και ανακαλυπτει οτι δεν εστειλε Δελτίο Τύπου στο τέλος της 2ης μέρας, αφου έχει "θιγεί" απο τις αναδημοσιεύσεις. Και όλα γινονται για ένα σχόλιο σε μια ανάρτηση που εύκολα θα μπορούσε να φιλοξενηθεί σε ιστολόγιο κατηγοριας "Βατράχι" . Προφανώς οι συντάκτες θα ανήκουν σε αυτή την ομάδα χρηστών του διαδικτύου που νομίζουν οτι τα δημοσιεύματα απο "to koulouri" είναι αληθινά

  4. Τι έχουν να που οι ''δημοκράτες'' του Λουτρακίου;Γιατί αυτές οι τακτικές θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές.Περιμένω τοποθέτηση των ΄΄δημοκρατών''Λουτρακίου που κατάντησαν κλακαδόροι των πονηρίδηδων

  5. Μην ξεχνάτε την μήνυση του Μαυρόπουλου Αυτοί μόνο με φοβέρες ξέρουν. Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι. ΠΑΝΙΚΟΣ Τον μήνυσαν και μετά φωτογραφιζονται μαζί του. Αίσχος.

  6. Βρείτε ένα τηγάνι και σπάστε μου το κεφάλι, σπαζοκεφαλιά!
    Βρε βρε βρες τι μου θυμίζουν αυτοί ποιοί μιλάνε για δυσφήμηση του δήμου;
    Α ναι τους ανθρώπους που πρωταγωνίστησαν αρνητικά σε εκπομπή πανελλαδικής εμβέλειας ξεφτιλίζοντας σε ολοκληρη την χώρα τον δήμο !
    Συνεχίστε βγάζετε γέλιο τρελό…

  7. ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΣΑΝ ΩΡΙΜΟ ΦΡΟΥΤΟ. ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΥΠΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΚΑΡΑΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ!!! ΓΙΩΡΓΟ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΞΥΠΝΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ..

  8. 2:37 μ.μ. προσπάθεια φίμωσης εκφοβισμού των μέσων, όχι του μέσου .
    Γιατί Μην ξεχνάς και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ότι οι άνθρωποι είναι δασκαλεμένοι να επιτίθονται ομαδικά και με κραυγές να σκεπάζουν οποιαδήποτε φωνή κάνει έλεγχο και απαίτησει διαφάνειά, Θυμήσου τι έκαναν στο νεαρο δημοτικό συμβούλιο το κύριο Πέτρο

  9. Και μόνο αυτή η αδιανόητη,και εξωφρενική, ανάρτηση,που εκαναν είναι αρκετή για να αντιληφθούμε την δημοκρατια που διαθέτουν στην δημοτική αρχη με τα πρωτοπαλλήκαρά της.
    Θυμίζουν νοσταλγούς του Μανιαδάκη και του Μεταξά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog