Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Motor Oil: Δείτε τι bonus θα δώσει στους εργαζόμενους

- Advertisement -

Μπόνους 8 εκατομυρίων ευρώ θα δώσει στους εργαζόμενους τής Motor Oil η οικογένεια Βαρδινογιάννη, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της εταιρείας Βαρδής Βαρδινογιάννης….

Μιλώντας στη γενική συνέλευση, τόνισε ότι το ποσό αυτό αντιστοιχεί στο 3% των κερδών του Ομίλου για το 2016. «Η εταιρεία πιστεύει ότι οφείλει στους εργαζόμενούς της, γιατί χωρίς αυτούς δεν υπάρχει, αλλά και το αντίστροφο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βαρδινογιάννης υπογράμμισε ότι η Motor Oil δεν κομματίζεται. «Η εταιρεία έχει να σκέφτεται τους ανθρώπους της, τους εργαζόμενούς της και τη χώρα μας», πρόσθεσε.

«Προβλήματα υπάρχουν διεθνώς, όχι μόνο στην Ελλάδα. Τα δικά μας πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί. Έχουμε όλοι μας υποχρέωση να κάνουμε ό, τι μπορούμε καλύτερο, όχι μόνο για τον εαυτό μας, αλλά και για τους άλλους», επισήμανε.

Στη γενική συνέλευση εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος ύψους 0,90 ευρώ ανά μετοχή, εκ των οποίων το 0,20 ευρώ έχει δοθεί ως προμέρισμα τον περασμένο Νοέμβριο. Για τα υπόλοιπα 0,70 ευρώ η πληρωμή θα γίνει στις 3 Ιουλίου.

Απαντώντας σε ερωτήσεις μετόχων, ο διευθύνων σύμβουλος της Motor Oil, Πέτρος Τζανετάκης, σημείωσε, ότι ο Όμιλος διερευνά ευκαιρίες για έρευνες υδρογονανθράκων ανά τον πλανήτη, καθώς διαθέτει την αναγκαία τεχνογνωσία.

Σημείωσε ωστόσο, ότι αυτό δεν σημαίνει, πως θα γίνει ο Όμιλος παραγωγός πετρελαίου. Σε ό,τι αφορά τις έρευνες στον ελληνικό θαλάσσιο χώρο, ο κ. Τζανετάκης μίλησε για έρευνες σε μεγάλο θαλάσσιο βάθος «κάτι πολύ δύσκολο και πολύ μακρινό».

Πηγή :aixmi.gr
- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. υλαρχουν ανθρωποι αδικημενοι που πεινανε που κρυωνουν υπαρχουν ανθρωποι που εχουν πολα χρηματαμα δεν εχουν ματια δεν εχουν αυτια δεν εχουν καρδια μα ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΑ ΒΑΡΔΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog