Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών και συναντήσεων με στελέχη και ανθρώπους της Νέας Δημοκρατίας.
Ο ίδιος, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έδωσε το στίγμα της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Στη Θεσσαλονίκη από εχθές το πρωί. Με τη ΔΗΜΤΟ Καλαμαριάς, τη ΔΗΜΤΟ Θέρμης, αυτοδιοικητικούς, αλλά και με πολλούς άλλους φίλους και φίλες. Πάντα δίπλα στην παράταξη. Συνεχίζουμε!».
Στο πλαίσιο των επαφών του, ο κ. Δημητριάδης συναντήθηκε μεταξύ άλλων με τη διοίκηση της ΔΗΜΤΟ Θέρμης, σε γεύμα που πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα «Ο Γιάννης» στη Ραιδεστό.
Στη συνάντηση έδωσαν το «παρών» στελέχη με παρουσία στη Νέα Δημοκρατία, μεταξύ των οποίων ο διευθυντής της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης Ανέστης Φίσκας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β’ Θεσσαλονίκης Κώστας Πάλλας, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, πρώην μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, καθώς και η Φανή Μπλιούμη, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου, Παραγωγής και Επιχειρηματικότητας Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Στο γεύμα συμμετείχε επίσης ο αντιδήμαρχος Θέρμης Στέλιος Τσομαρίδης. Μάλιστα, σε ένα πιο χαλαρό στιγμιότυπο της συνάντησης, ο γνωστός φίλαθλος του Άρη προσέφερε στον Γρηγόρη Δημητριάδη μια φανέλα με τον προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Άρη, Βασίλη Σπανούλη.
Η συνάντηση είχε και εορταστικό χαρακτήρα, καθώς πραγματοποιήθηκε και η κοπή τούρτας για τα 52α γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας.
Η παρουσία του Γρηγόρη Δημητριάδη στη Θεσσαλονίκη εντάσσεται σε έναν ευρύτερο κύκλο επαφών του με κομματικά στελέχη και ανθρώπους της αυτοδιοίκησης. Ο ίδιος έχει το τελευταίο διάστημα διατηρήσει ενεργή παρουσία στις κομματικές δραστηριότητες της ΝΔ, έχοντας πραγματοποιήσει αντίστοιχες επαφές και στο παρελθόν στη Θεσσαλονίκη.
