Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θρίλερ στο βυθό! Δύτης βρέθηκε μπροστά στα σαγόνια καρχαρία

- Advertisement -

Είναι η στιγμή που τρέμει κάθε δύτης. Οταν αμέριμνος αναζητά ψάρια στο βυθό ή θαυμάζει τη μαγεία του υδάτινου κόσμου και ξαφνικά βρίσκεται τετ-α-τετ με έναν καρχαρία…

Ο Τζέισον Ντμίτρι έζησε το θρίλερ στην Καραϊβική και στάθηκε κάτι παραπάνω από τυχερός. Γλίτωσε χάρη στο καμάκι που είχε μαζί του, καθώς κατάφερε με αυτό να κρατήσει μακριά του τον καρχαρία που ήταν έτοιμος να… φάει το γεύμα του.

Ο δύτης είδε ξαφνικά μπροστά του τον καρχαρία, που βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής και μανιωδώς άρχισε να τον χτυπάει με το καμάκι, κρατώντας τον μακριά του, ως εκ θαύματος. Στη συνέχεια άρχισε να κινείται προς την επιφάνεια της θάλασσας, με τον καρχαρία όμως να μην το βάζει κάτω, αλλά για καλή τύχη του Ντμίτρι, κάποια στιγμή ο «διώκτης» φάνηκε να χάνει το ενδιαφέρον του για αυτό το… ζόρικο «γεύμα».

Ο δύτης, που είχε βουτήξει με κάμερα, ανέβασε το βίντεο στο YouTube, όπου γράφει πως αυτή η δυσάρεστη συνάντηση δεν πρόκειται να τον κρατήσει μακριά από το χόμπι του, καθώς σκοπεύει να συνεχίσει να πέφτει στα ίδια επικίνδυνα νερά, όπως αναφέρει η Daily Mail.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog