Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αποκλειστικό: Ξεφεύγει η κατάσταση με τις ληστείες στο Λουτράκι – Έσπασαν μαγαζί στην παραλία

- Advertisement -

Το βράδυ της Δευτέρας 17 Ιουλίου, άγνωστοι μπήκαν σε μαγαζί της παραλίας, αφού έσπασαν τη τζαμαρία και έκλεψαν από χρήματα που υπήρχαν στην ταμειακή μέχρι και… αναψυκτικά…

Η κατάσταση, όπως περιγράφει στο loutrakiblog.gr, ο ιδιοκτήτης του παραλιακού καταστήματος, δείχνει να έχει ξεφύγει από τον έλεγχο, καθώς είναι η τέταρτη φορά που συμβαίνει αυτό το γεγονός στο μαγαζί του.

Οι ληστείες στο Λουτράκι έχουν αυξηθεί δραματικά το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ πολίτες και καταστηματάρχες ζητούν από τους άνδρες του ΑΤ Λουτρακίου, να εντείνουν τις περιπολίες τους καθώς είναι αρκετά τα κρούσματα ληστειών στην περιοχή.

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. THN PERASMENH DEYTERA TO PRVI MPOYKARAN SWE DYO SPITIA STHN KOLOKOTRVNH KAI H ASTYNOMIA DEN SHKVNE TO THLEFVNO. YPOCHN OI ENOIKOI KOIMONTOYSAN!!! ELEOS FTANEI PIA ADIAFORIA APO TIS ARXES KAI APO OLOYS AA KAI OTAN PHGAME STO AT LOYTRAKIOY MAS EDIVJAN GIATI EIXAN DOYLEIA POLY KAI MAS EIPANE OTI EXOYME PERIUVRIO 3 MHNES GIA THN KATAGELIA ELEOS!!!!!

  2. είπαμε ρε 11.45. Εντολές άνωθεν. Βλέπεις, έχουν μπουχτίσει και οι αστυφυλάκοι να τους συλλαμβάνουν, αλλά ο νόμος Παρασκευόπουλου να τους αφήνει στο πι και φι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog