Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Κάποιοι έχουν θράσος. Δυστυχώς…

- Advertisement -

Την απάντησή του στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, δημοσιεύει μέσω της εφημερίδας “Οικονομία” το ΠΑΚΟΕ, σχετικά με τις μετρήσεις που είχαν γίνει στην παραλία του Λουτρακίου. Βέβαια, δεν απαντά γιατί ενώ οι μετρήσεις είχαν δείξει ότι τα νερά ήταν κατάλληλα, το ΠΑΚΟΕ είχε χαρακτηρίσει ως ακατάλληλο συγκεκριμένο σημείο στην παραλία…..

Διαβάστε αναλυτικά το παρακάτω κείμενο – απάντηση του ΠΑΚΟΕ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

 Ο σοφός Αριστοφάνης επιβεβαιώνεται πλήρως στην αντίδραση του Δήμου Λουτρακίου για τις μετρήσεις του ΠΑΚΟΕ στις παραλίες της περιοχής. Αντί να προβληματιστούν οι ιθύνοντες με τα αποτελέσματα και το τι συμβαίνει στην περιοχή τους, προβληματίζονται επειδή το ΠΑΚΟΕ … κάνει μετρήσεις.

 Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Δήμος σε ανακοίνωσή του που αποφεύγει αναφορές στα αποτελέσματά μας –στην ουσία του θέματος δηλαδή, που θα πρεπε να τους απασχολεί- μας εγκαλεί για τις δειγματοληψίες, αναφέροντας πως «νομίμως αυτό δικαιούται να το πράττει μόνο το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας».
 Τους απαντάμε: Ζούμε ακόμη σε ελεύθερη χώρα κύριοι, ή τουλάχιστον εμείς στο ΠΑΚΟΕ έτσι πιστεύουμε. Για 38 συναπτά έτη κάνουμε μετρήσεις ακτών και ρόλος μας είναι να προστατεύουμε την Δημόσια Υγεία. Κι από αυτό τον ρόλο δεν πρόκειται κανείς να μας κάνει να παρεκκλίνουμε. Οι κρίνοντες στη Δημοκρατία κρίνονται κι εμείς δεν έχουμε σκοπό να χαριστούμε σε κανένα. Και φυσικά δεν υπάρχει νόμος που να μας απαγορεύει να κάνουμε ανεξάρτητες μετρήσεις για να ελέγξουμε την καταλληλότητα των νερών κολύμβησης της χώρας.
 Όσο κι αν ξεβολεύουμε κάποιους με τα αποτελέσματα που δίνουμε στη δημοσιότητα. Το καλύτερο όμως που αποκαλύπτει δημοσίως με την ανακοίνωσή του ο Δήμος Λουτρακίου είναι το πώς βγαίνουν τα αποτελέσματα για τις Γαλάζιες σημαίες.
 Το ΠΑΚΟΕ ήδη έχει καταγγείλει πως οι μετρήσεις είναι αθροιστικές κι όχι πρόσφατες αλλά ο Δήμος μας κάνει τη χάρη να το παραδεχτεί γράφοντας για «στατιστική εξέταση δειγματοληψιών τεσσάρων συναπτών ετών».
 Όσο για τα στοιχεία που δήθεν μας ζητούν, βρίσκονται όλα στις επίσημες ανακοινώσεις των αποτελεσμάτων μας για τις δειγματοληψίες που κάνουμε. Αρκεί απλώς να τις διαβάσουν προσεκτικά κι όχι να εστιάζουν σε ό,τι τους φέρνει σε δύσκολη θέση.
- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν οι μετρήσεις του ΠΑΚΟΕ είναι ατεκμηρίωτες και επιστημονικά λάθος τότε ο Δήμος πρέπει να του κάνει μύνηση για δυσφήμηση και διαφυγόντα κέρδη. Βέβαια θα πρέπει να παρουσιάσει τις πραγματικές μετρήσεις και από ότι έχουμε καταλάβει φυσικά ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Χρήματα ξέρουμε να χαλάμε για να κάνει εκδρομούλες ο Γκιώνης στην Ελλάδα και εκτός ,χρήματα έχουμε να χαλάμε για τις αηδίες του LTO , χρήματα έχουμε να χαλάμε για να κλείσουμε την τρύπα στην παραλία στην τριπλάσια τιμή, χρήματα έχουμε να χαλάμε για να στέλνει γραμματάκια ο Πέρρας για το χέσ…μο των σκυλιών. Χρήματα λοιπόν έχουμε για κάθε λογής σπάτάλη η και πιθανόν κονόμα αλλά για τα πραγματικά συμφέροντα του Δήμου που απαξιώνεται συνεχώς ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.
    Δεν πειράζει θα τους "ρίξουμε καμιά φάπα" που τολμάνε και γράφουν εναντίον μας.
    Η παλιά καλή λογική του ψευτοτσαμπουκά που μας έφτασε εδώ . απλά το μύνημα για όλους αυτούς τους ψευτόμαγκες (μαζί και ο Γκιώνης ) είναι ότι στο τέλος θα πλακωνόμαστε μεταξύ μας γιατί κανένας δεν πρόκειται να μας καταδεχτεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog