Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νύχτα Αυγούστου με τον Γιάννη Κοτσιρα

- Advertisement -

*Γράφει η Αλεξάνδρα Πέτρου
Τα λόγια ίσως να λιγοστεύουν μπροστά στο αποτέλεσμα του Σαββάτου που τόσο καιρό περιμέναμε. Όλα ήταν έτοιμα, ο κόσμος ήταν εκεί και το ταξίδι αυτό ξεκίνησε. Ξεκινήσαμε με μια όμορφη πόλη και μας γέμισε τυφλές ελπίδες. ..
Η μοναδική φωνή του Γιάννη Κότσιρα αντηχούσε σε όλο το χώρο γεμίζοντας τις καρδιές των θεατών και ταξιδεύοντάς τους σε μια άλλη εποχή.

Σε συνδυασμό με την απόλυτα προετοιμασμένη φιλαρμονική Λουτρακίου δημιούργησε μοναδικές εκτελέσεις γνωστών κομματιών που αποτέλεσαν μια ιδιαίτερη ανάμνηση στο κοινό.

Οι φωνές είχαν γίνει ένα και πλαισίωναν εκείνη του καλλιτέχνη μέχρι το τέλος της συναυλίας. Λένε ότι ο χρόνος περνά γρήγορα στις όμορφες στιγμές όπως και στη δική μας κι έτσι δεν καταλάβαμε πότε έφτασε στο τέλος.

 Παντού ακουγόταν “το τσιγάρο” όπου άλλους του έβρισκε όρθιους, άλλους αγκαλιασμένους, άλλους σκεπτικούς…πάντως όλους με μια παράξενη αίσθηση γαλήνης.

Με την φωνή του Αλέξη Κωστάλα, η βραδιά έκλεισε αφήνοντας τον κόσμο να αποχωρήσει παίρνοντας μαζί του ήχους και εικόνες.

Να ευχαριστήσουμε πρώτα απ’ όλα τον κόσμο που με τη σειρά του βοήθησε με την παρουσία του κι έπειτα τους μουσικούς που έβαλαν τα δυνατά τους για να βγάλουν αυτό το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το ταλέντο του Γιάννη Κότσιρα. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού….

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog