Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στο σφυρί η βίλα του Σεφερλή

- Advertisement -

Αυτήν τη βίλα ποιος θα την πάρει; Για τέταρτη φορά βγαίνει στο σφυρί το υπερπολυτελές σπίτι του Μάρκου Σεφερλή στη Βούλα, ένα σπίτι που είχε αγοραστεί κατά τη διάρκεια του γάμου του με την πρώην σύζυγό του Ελσα Μιχαλακοπούλου, και περιμένουμε να δούμε εάν αυτή τη φορά θα περάσει τελικά στα χέρια κάποιου…

Η βίλα, που πλέον ρημάζει, αγοράστηκε με δάνειο μετά τον πρώτο γάμο του δημοφιλούς κωμικού μας με την τότε γυναίκα του. Ωστόσο, μετά τον χωρισμό τους, το 2003, δεν βρέθηκε συμβιβαστική λύση και οι δόσεις πήγαν πίσω.

Το 2008, το σπίτι κατασχέθηκε από την τράπεζα και έκτοτε -εννέα χρόνια μετά- δεν έχει βρεθεί αγοραστής. Τώρα, λοιπόν, το σπίτι βγαίνει για τέταρτη φορά σε πλειστηριασμό για οφειλή 435.000 ευρώ και η είδηση έγινε γνωστή ύστερα από ανάρτηση του σχετικού εγγράφου στη σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για το τριώροφο οίκημα επί της οδού Κολοκοτρώνη, εκεί όπου κάποτε το άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι είχε αποφασίσει να στεγάσει τον έρωτά του από την πρώτη κιόλας ημέρα του γάμου του, το 1996, μέχρι την οριστική ρήξη, το 2003.

Το ακίνητο βαρύνεται -μεταξύ άλλων- από οφειλές του ζευγαριού προς την Alpha Bank, αφού, σύμφωνα και με την κατασχετήρια έκθεση, έχει πάψει να πληρώνει τις δόσεις του δανείου, ύψους 734.478 ευρώ, που είχε πάρει για την αγορά του, τον Οκτώβριο του 2001.

Μικρό παλάτι
Το τριώροφο σπίτι των συνολικά 470 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο βρίσκεται χτισμένο σε οικόπεδο 943 τ.μ., αποτελείται από δύο ορόφους των 105 τ.μ. (πρώτος και δεύτερος όροφος) και από έναν μικρότερο των 64 τ.μ. (τρίτος όροφος), από δώμα 11 τ.μ., υπόγεια αποθήκη 6,92 τ.μ., χώρο πάρκινγκ 20 τ.μ., καθώς και από διάφορους άλλους βοηθητικούς χώρους, ενώ στον κήπο του υπάρχει πισίνα 40 τ.μ. Πρόκειται, δηλαδή, για ένα μικρό παλάτι, που είχε ενθουσιάσει το ζευγάρι από την πρώτη κιόλας στιγμή -πολύ πριν εμφανιστούν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση του-, κι έτσι και πήρε τη μεγάλη απόφαση να το αποκτήσει.
Ωστόσο, ούτε ο Μάρκος Σεφερλής ούτε η Ελσα Μιχαλακοπούλου -που έζησαν ένα θορυβώδες διαζύγιο- απάντησαν στις απαιτήσεις της τράπεζας, η οποία έναν χρόνο αργότερα προέβη σε αναγκαστική κατάσχεση του σπιτιού, ορίζοντας έτσι τον πλειστηριασμό του.

Σήμερα, τα σημάδια της εγκατάλειψης είναι εμφανή σε όλους τους χώρους του σπιτιού, αφού από το 2003 κανείς δεν έχει ασχοληθεί και ενδιαφερθεί για την τύχη του.

Οι λογαριασμοί της ΔΕΗ στοιβάζονται στην εξώπορτα, τα ξύλινα παράθυρα με τη μαγευτική θέα προς τη θάλασσα έχουν φθαρεί, όπως και οι τοίχοι απ’ όλες τις πλευρές της βίλας, ενώ οι εξωτερικοί χώροι γύρω από την πισίνα θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο και πολλά από τα άλλοτε καταπράσινα φυτά και τα δέντρα του κήπου έχουν ξεραθεί…

espressonews.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog