Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

O ορισμός του Απαράδεκτου στο Λουτράκι(pic)

- Advertisement -

O παρακάτω οδηγός όπως θα δείτε στις φώτο διεκδικεί την πρωτιά στους Απαράδεκτους της πόλης….
Δείτε την χθεσινοβραδινή φώτο από την αναγνώστρια @fotini

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άντε πάλι με τις φωτογραφίες και τους δήθεν απαράδεκτους. Αφού εμείς μόνοι μας δίνουμε το παράδειγμα παρκάροντας στη μέση του δρόμου η βάζοντας καφάσια και καρέκλες για να κρατάμε χώρο. Γιατί να μας σεβαστούνε οι επισκέπτες όταν εμείς δεν σεβόμαστε την πόλη μας;;;; Όταν εμείς παρκάρουμε στις διαβάσεις πεζών ,όταν κλείνουμε τις διαβάσεις αναπήρων ….για να πάρουμε ένα καφεδάκι ρε αδελφέ τότε τι θέλετε να κάνουν αυτοί ποι έρχονται για δύο ώρες η δύο ημέρες;;;
    Θα παρακαλούσα να φανούμε κατ' αρχήν αυστηροί στους εαυτούς μας και στους συντοπίτες μας και μετά σε όλους ανεξαιρέτως.

  2. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ? ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΠΑΡΚΙΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ: ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΕΜΙΖΩ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ! ΑΛΛΙΩΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ, ΤΟ ΣΠΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΛΛΕΙ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΒΛΑΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΟΠΟΤΕ ΖΩΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ!

  3. Για να σε σεβαστεί κάποιος θα πρέπει πρώτα να σέβεσαι τον εαυτό σου… Δυστυχώς όμως στο Λουτράκι πλέον κανένας δεν σέβεται τον εαυτό του….και μιλάω ως μόνιμη κάτοικος πλέον Λουτρακίου κι όχι ως επισκέπτης του Σαββατοκύριακου…. Κρίμα…

  4. Καλά κάνουν και παρκάρουν όπου γουστάρουν. Άλλωστε έχει πέσει "γραμμή" από τον δήμαρχο προς την αστυνομία να μην γράφουν κανένα αυτοκίνητο για κανένα λόγο ,καμιά φορά μόνο την πληρώνουν κάτι φουκαράδες με παπί που τους γράφουν μέσα στο Λουτράκι για κράνος!

  5. Μη λετε για τους επισκεπτες οταν οι ιδιοι δεν σεβεστε την περιοχη σας .Εγω ειχαχπαει πριν μερες σε μεγαλο σουπερμαρκετ ..ηρθε η κυρια με το τζιπ, κορινθιακες πινακιδες παρκαρε στον διαδρομο πανω στην εξοδο και οταν της ειπα κλεισατε τον δρομο ..μου ειπε δεν πειραζει θα βγουν απο την αλλη .
    Οπως λεει ο προηγουμενος σχολιαστης δεν σεβεστε οι ιδιοι τον τοπο σας .Καρεκλες και σαβουρες παντου , μηχανακια παραλληλα για να μη παρκαρει αλλος .Τα πεζοδρομια καταλλειμενα επισης .Αλλα δεν φταιτε εσεις η αστυνομια φταιει .Κ η ανυπαρκτη δημοτικη αστυνομια που δεν βρισκω τον λογο να υπαρχει στην περιοχη αφου δεν μπαινει ταξη ουτε χειμωνα ουτε καλοκαιρι !

  6. Είστε για γέλια. Τήρηση των κανόνων του οδικού δικτύου της χώρας δεν έχει να κάνει με την μικροψυχία σας.
    Είστε όλοι σας,που σχολιάζετε πικρόχολα την πόλη μας, για κλάματα.
    Χολή, κακία και μιζέρια.
    Το τρίπτυχο της επιτυχίας σας.
    Το μπλοκ πρέπει να εντείνει τους απαράδεκτους και με τους γηγενείς. Συνέχεια.
    Συγχαρητήρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog