Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πάλι διέπρεψε η Περαχώρα !!!

- Advertisement -

Στα Καρυώτικα Ξυλοκάστρου προχτές διεξήχθη ένας διαγωνισμός “Ποιο χωριό μαγειρεύει καλύτερα απ΄το δικό μου”…
Συμμετείχε και το δικό μας χωριό, η Περαχώρα μας, για πρώτη φορά, όπου απέσπασε το τρίτο βραβείο για το καλύτερο πιάτο, ανάμεσα σε 55 (!!) πιάτα,  με τις λαχταριστές και πεντανόστιμες ντρέδουρες, τις οποίες πρέπει να αναφέρουμε ότι έφτιαξε η κ. Δήμητρα Δρίτσα  !!!!

*Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Προοδευτικός Σύλλογος Συκιάς “Αγγελος Σικελιανός”

Μπράβο κορίτσια !!!!!

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΤΑΧΩΡΑ…ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΈΣ ΛΙΧΟΥΔΙΈΣ ΤΗΣ…ΕΤΣΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΕΙΕΤΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΌ ΜΑΣ…ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΉΜΗΤΡΑ.

  2. Ασπροπροσωπους ήθελα να γράψω απλώς έγραψα γρήγορα και δεν πρόλαβα να διορθωσω Κύριε Καθηγητά του ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟΥ ΑΘΗΝΏΝ

  3. 4:50 μ.μ. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!! Δεν πειράζει που χλευάζουν (είπε ο γάϊδαρος…), ας καταλάβουν ότι δεν χρειάζεται να είναι κανείς καθηγητής πανεπιστημίου για να γράφει σωστά ελληνικά, καθότι αυτό είναι υποχρέωσις όλων των ψηφοφόρων!

  4. Ρε παιδιά γιατί σας κακοφαίνεται; Με αυτή την υπερβολική "ανοχή" δεχτήκαμε τον ρήτορα για Δήμαρχο, την θρησκευτικό για νατιδήμαρχο οικονομικών ,τον ελαιοπαραγωγό για αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών και τον security για επικεφαλης καθαριότητας.
    Δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε τα καλά αλλά και τα κακά . Μόνο έτσι διορθωνονται τα πράγματα.
    Μπράβο για τις ντρέντουρες αλλά οχι μπράβο για την ορθογραφία.
    Καλό χιούμορ 4:50 μπράβο.

  5. Ολοι αυτοι οι εραστες της ορθογραφιας μου θυμιζουν τους αξιωματικους στον στρατο.Οταν ζοριζζωντουσαν καπου απο καποιον στρτιωτη βλεπανε οτι δεν ειναι καλα ξυρισμενος οτι ειναι ακουμποτος και αλλα τετοια φεδρα.Οι τυποι που τρωνε την ουσια ειναι ο καλλιτερος συμμαχος για τουςρατσιστες και τους φασιστες.ξυπνατε και αναζητηστε την ουσια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog