Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στην “ομάδα” Ραψωματιώτη και ο Άρης Βοχαικού !

- Advertisement -

Έχει πολλάκις δηλώσει πως αισθάνεται μέλος της οικογένειας του Άρη Βοχαικού.Το αποδεικνύει στην πράξη στηρίζοντας ως μέγας χορηγός την ομάδα στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. …
Δεν θα μπορούσε λοιπόν και η ομάδα να μην σταθεί στο δικό του πλευρό, δεν θα μπορούσε να μην δηλώσει παρούσα στον αγώνα που ξεκίνησε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Ραψωματιώτης για την Προεδρία του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

 Ο Άρης, το βράδυ της Δευτέρας, σε μια συγκινητική συνάντηση με τον υποψήφιο Πρόεδρο δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του στο Δημήτρη Ραψωματιώτη αλλά και την εμπιστοσύνη που έχει στο πρόσωπό του ώστε να αναλάβει τα ηνία της διοίκησης του Επιμελητηρίου.

«Είναι ένας άνθρωπος χωρίς κομματικές ταμπέλες, με νέες ιδέες και προτεραιότητα στους νέους ανθρώπους. Όλη η Βόχα εκφράζει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Δημήτρη Ραψωματιώτη»σημειώθηκε χαρακτηριστικά.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος δεν θα μπορούσε να μην πάρει ικανοποίηση από τα όσα οι άνθρωποι του τόπου του εξέφρασαν για εκείνον, αλλά και δύναμη για να συνεχίσει την προσπάθεια υλοποίησης του οράματος του, ενός Επιμελητηρίου με αξία, ενός Επιμελητηρίου- εργαλείο για τους επιχειρηματίες.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog